jeudi 14 août 2014

Afmetingen boordstenen

Onze boordstenen beletten de verspreiding van onkruid en. Download hier onze brochure. Ontdek ons assortiment Boordstenen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


In dat geval kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor boordstenen met verschillende afmetingen. Stel je eerder toch een strakke afwerking in het .

De boordsteen is meestal bovenaan voorzien van een schuine velling. Ze bestaan in verschillende afmetingen met of zonder tand en groef verbinding. U kan hiervoor boordstenen of palissades gebruiken maar het kan net zo goed met op hun kant geplaatste betonstraatstenen.


Het hangt er maar vanaf welke . Met of zonder zichtbare rand. Vraag gratis een offerte op bij één of meerdere verdelers! Betonbielzen, grijs, geborstel afmetingen : 12cm x 20cm x 60cm.


De betonnen bielzen zijn uitermate. Boordstenen worden vervaardigd uit de traditionele grondstoffen rijnzan.

Gebruikt als afboording rond vijver. Gaande van boordstenen , opsluitbanden, kantstroken en straatgoten tot. Afmetingen (hxbxl cm), Gewicht (kg), Velling (cm) . Naast tal van rechte types in allerhande afmetingen bieden we ook een breed pallet . Het uitgebreide aanbod inzake vorm, afmetingen en kleur van ge- prefabriceerde.


Deze grijze boordsteen is ideaal om je inkompad of zandbak af te lijnen. Hij is vervaardigd uit beton en ontworpen in een rechte lijn.


Welke afmetingen van boordsteen zou ik best gebruiken hiervoor? Zouden de kleinste genoeg zijn . Bekijk alle details van de boordstenen van Marshalls. Als de boordsteen verlaagd moet worden om je oprit beter te laten aansluiten.


Kies de juiste kleuren en maten!


Leveren van boordstenen , betonstraatstenen en watergreppel aan.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.