jeudi 14 août 2014

Vijverzout

Bestel makkelijk en goedkoop uw vijverzout bij A2KOI! Grote voorraad en snelle levering! Bekijk ook al onze andere filtermaterialen voor uw vijver. Vijverzout : voorkomt sterke PH schommelingen.


Hierdoor ontstaan er minder snel hoge ammoniak en nitriet waardes in de vijver. Preventief gebruik zorgt voor een verlaagde ziektedruk van parasieten, schimmels .

Hallo mede koi liefhebbers ik heb weer eens een vraag. Belangrijke processen in het vijvermilieu activeert en ondersteund u met Natru- Sal natuurzout. Het vijverzout voorkomt enorme pH schommelingen.


Dit is een pure zoutvorm zonder toevoegingen.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Vivani zout 2ml emmer 3gram. HeyIk heb daarpas vissen bij gekocht voor onze vijver en de verkoper heeft de raad gegeven om zout in de vijver tedoen ondat het zeer goed . In deze video beantwoord Stefan de volgende vraag: Hoeveel zout moet ik in de. Het behandelen met zout kan vaak de oplossing zijn voor dat ene probleem in jouw vijver.

Zout heeft een desinfecterende werking op wondjes . AB behandeld en zou graag de volledige vijver met koi . Tonen als Foto-tabel Lijst. Vijverbenodigdheden koopt u snel en goedkoop bij Vijverwinkel Nederland. Bestel hier vijverzout voor behandeling van uw vijver en of koi tegen parasieten.


Gratis verzending vanaf euro ! Voor de vijver goed voor de vissen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Omschrijving Beoordelingen (0).


Dit vijver zout is jodium vrij, dit zout is bedoeld voor het gebruk in uw vijver. Het bedrijf is heel goed en goede service en de bestelling is goed verlopen en geleverd en je kunt het goed opvolgen via tracking dus goed werk geleverd doe. Bij Wesdijk, dé Vijverspecialist.


Vandaag bestel morgen in huis! Vijver zout , is nuttig als ontsmettingsmiddel in de vijver. Het help wondjes en beschadigingen te genezen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.