mercredi 20 août 2014

Leliegras

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Het is een goede bodembedekker. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Informatie over soorten, onderhou verzorging, standplaats, snoei, bemesting, wintergroen enz. Koop hier Topkwaliteit Planten.

Vandaag besteld = Morgen in huis. De wintergroene bladeren geven een leuk accent aan de wintertuin. Het wintergroen is een pluspunt voor deze planten, die het hier al . Leliegras liriope muscari Ingwersen en big blue Eigen kweek!


Liriope is een heel sterke wintergroene plant met blaadjes die lijken op grote . Het leliegras (Liriope Muscari Ingwersen) is een van de populairste grassen vanwege de opvallende bloei en het gemak in onderhoud. De bladeren zijn groen en . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

LIRIOPE MUSCARI ROYAL PURPLE POT 17. De uiteindelijke hoogte is 40- 50 . Een opvallende bloeier in het . Zijn bladeren zien er echt letterlijk uit als lange, glimmende grassprieten van waaruit stijve, violetkleurige stengels . Bij Kwekerij Online heel voordelig ! Wonen in Goudhof is centraal wonen aan de Goudmijnstraat. Een mooie locatie aan de rand van het Osse Centrum.


Ruime woningen, met de keuze uit een . Wintergroene plant met vlezig grasachtig donkergroen loof.


Lilablauwe aarvormige bloeiwijze in augustus - oktober. Kleur: lilablauwHoogte: cmBloeitijd: augustus-oktoberStandplaats: zonAantal planten per m2: stuks Een van de rijkst bloeiende Liriopes. Ze groeit in een polvorm en heeft frisse dondergroene bladeren.


In de herfst verschijnen de bloemstelen op . Praktische toepassing: siergrassen. Liriope muscari ook wel leliegras genoemd koopt u voordelig bij de Plantenspecialist. Het hele jaar rond leverbaar in de kleuren wit en blauw.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door Corinna.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.