lundi 28 juillet 2014

Hooiruif geiten

Vind hooiruif geiten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop hooiruif op Marktplaats. Hier vindt u enkele modellen van hooiruiven en hooinetten. Maak uw weide, stal of paardenbak compleet met een hooiruif !

Diverse soorten hooiruiven voor het bijvoeren van geiten. Kenmerken: - Goed toezakken van het hooi. Makkelijk tussen hekken te plaatsen. In diverse uitvoeringen leverbaar.


Bestel ze eenvoudig online!


Ideaal voor geiten of schapen. Stevig materiaal en toch niet te duur. Enig minpuntje dat er geen schroeven bijzitten om het te bevestigen.

Praktisch en eenvoudig zelf te maken . Slowfeeders, haybars, voederringen, hooiruiven , wandruiven. Op Speurders vind je Staande hooiruif voor schapen en geiten. Hooiruiven voor koeien, geiten , schapen.


Merken: Jourdain, Schrijver. Eenn hooiruif voor uw stal kopen? IJzersterke kwaliteit voor een scherpe prijs.


Dak voor dubbele hooiruif , geschikt voor schapen en geiten te gebruiken in stal en weide.


Afmeting: X X meter (LXBXH) Dak is apart te verkrijgen. Dubbele hooiruif , geschikt voor schapen en geiten te gebruiken in stal en weide. Inclusief bak voor het geven van krachtvoer.


Geschikt voor kleine balen en los . Daarvoor gebruik je best bakken en hooiruiven , die je aan een wand.


Uitvoering: Maten ruif incl. De dieren kregen een nieuwe hooiruif en natuurlijk zijn geiten er dan als de kippen bij. Patura ronde hooiruif voor schapen en geiten.

Online te bestellen bij van de Belt Agri Service! De ideale hooiruif om schapen en geiten bij te voeren bij droge . OPZET HOOIRUIF GEGALVANISEERD MET TROG. Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat.


Ook kunt u bij ons terecht voor werkkleding, arbo-artikelen en producten voor in. VOERGOOT VOOR HOOIRUIF METER.


Ronde hooiruif afmetingen: buitenring: ø 45m binnenring: ø 30m hoogte dichte ring: 55m totale.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.