mercredi 23 juillet 2014

Fietstrommel

Een fietstrommel is een kleine afsluitbare fietsenstalling. In woonwijken worden fietstrommels soms aan de openbare weg geplaatst ten behoeve van bewoners . Met zijn compacte, transparante vormgeving zorgt de duurzame fietstrommel voor een opgeruimd beeld in de straat, bij een bedrijfspand of op eigen terrein. Bent u op zoek naar een fietstrommel ? Bij ProVelo bent u aan het juiste adres voor o.

De fietstrommel is een oplossing voor huishoudens die geen eigen berging voor fietsen hebben. Daarom investeert de stad in fietstrommels op het openbaar domein. Stallingsplek in fietstrommel.


In Den Haag kunnen bewoners hun fiets op verschillende manieren stallen in woonwijken. Zo heeft de gemeente in een aantal wijken fietstrommels geplaatst,. In Gent neemt het aantal fietsers jaar na jaar toe. Dat is goed voor de mobiliteit in de sta maar het zorgt er mee voor dat er steeds meer .

Vind fiets trommel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het maken van een plaatsingsplan voor fietstrommels in de. Besluit: in te stemmen met het plaatsingsplan voor fietstrommels in de wijk Regentesse- en Valkenboskwartier en waar nodig noodzakelijke . Dieven halen fietstrommel leeg in Rotterdam-Zuid.


Fietsbezitters die hun fiets in de trommel aan de West-Varkenoordseweg in Rotterdam-Zuid . Fietstrommels of fietskluizen zijn overdekte en afsluitbare . Huurders krijgen een sleutel voor de betreffende fietstrommel.


Per fietstrommel is ruimte voor fietsen. Kosten: € 1per fiets per kwartaal en een eenmalige . U kunt een aanvraag indienen voor een fietstrommel of buurtfietsenstalling. Een buurtfietsenstalling staat meestal in de omgeving van woningen met weinig . Alle stallingen en kluizen in uw gemeente op éeacuten kaart.


Stal uw fiets veilig in een bewaakte stalling of kluis en voorkom diefstal.


Dienst Stedelijke Ontwikkeling (DSO), afdeling Verkeer. André Vos, projectleider buurtstallingen.

Hidde van der Bijl, projectleider fietstrommels. DORDRECHT - Op het parkeerterrein Steegoversloot komt de eerste fietstrommel van Dordrecht. Dit is een kleine afsluitbare fietsenstalling in . Schilderswijkers die graag een fietstrommel in hun wijk willen om hun fiets.


De gemeente start in september met het plaatsen van twintig fietstrommels in de . Gesloten fietsbergingen Stoelplein.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.