vendredi 11 juillet 2014

Sering struik

Goedkope sering struiken koopt u online bij Tuinplant. De natuurlijke groeiwijze van deze struik sluit . Sering kan uitgroeien tot een enorme struik die aan de onderkant kaal is. Hoe u sering compact houdt en snoeit leest u hier.


De sering (Syringa vulgaris) is een plant uit de olijffamilie (Oleaceae). Het is een kleine boom of struik die vooral bekend is vanwege de aantrekkelijke, zoet .

De gewone sering is een struik dat 5m hoog kan worden. Bloeit met lila pluimachtige bloemen die héérlijk geuren. Plant hem op een zonnig plaats, op een . Let er bij het snoeien van de gewone sering dan ook altijd op dat er zowel oud als nieuw hout in de struik achterblijft.


Dit is de sering met de grootste bloemtrossen. De bloemen geven een aangename geur af tijdens de bloei. Wilt u bomen kopen voor in uw tuin?


De online shop van BetuweBomen biedt u een ruim assortiment bomen aan. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bomen.

Koop of Verkoop sering op Marktplaats. Een nostalgische struik , de sering. Hij hoort thuis in de oude boerentuin.


Om de sering zo uitbundig mogelijk te laten bloeien snoei je de . Seringen kun je het best snoeien tijdens de bloei. Je plukt dan de bloemen en tegelijkertijd snoei je de. De grotere groeiende struikvormende rassen kunnen na een tijd het formaat van een klein . De sering is voorjaarsbloeiende struik met geurige bloemen in pluimen.


Doet het goed op een zonnige plek. Wanneer en hoe hoge- en dwergseringen snoeien.


Als je een sering niet snoeit, zal hij ieder jaar wel bloeien. De lentebloemen zijn nu op hun mooist, terwijl ook veel fruitbomen en struiken in bloei staan. Maar zonder seringen is het voorjaar niet . Knip uitgebloeide bloemtrossen weg na de bloei.


Er kan zich geen zaad vormen en de struik kan alle energie steken in het vormen van nieuwe bloemknoppen. Brede, opgaande struik , enigszins overhangende twijgen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.