jeudi 10 juillet 2014

Insectenhotel lieveheersbeestjes

Lieveheersbeestjes en gaasvliegen zijn zeer nuttig in de natuur. Ondersteun het natuurlijke evenwicht in de tuin met een insectenhotel ! De onderste kamer is aan de onderkant van het insectenhotel voorzien van inkruipopeningen voor lieveheersbeestjes. Deze helpen enorm bij het bestrijden.


Insectenhotels en huisjes.


Dit insectenhotel biedt een ideale schuil- en overwinter plaats voor diverse soorten nuttige insecten en is een kraamkamer voor onder andere wilde bijen.

Bijen en hommels bestuiven de planten, lieveheersbeestjes en. Met een insectenhotel in je tuin kun je ze een handje helpen, naar je tuin . Behoudt het natuurlijk evenwicht in uw tuin met een insectenhotel ! Vele aanbiedingen bij bol. Koop hier uw lieveheersbeestje insectenhotel. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw insectenhotel.


Het zogenaamde insectenhotel.


Tips voor het ophangen van een insectenhuisje. Voor lieveheersbeestjes zijn kistjes bruikbaar die veel kleine ruimtes bij elkaar bieden, zij overwinteren graag in groepen.

Begin nu je eigen hotel bij je thuis, een insectenhotel ! De grootste vrienden in je tuin zijn de lieveheersbeestjes. Spinnen die muggen verjagen, bijen die bloemen bestuiven en lieveheersbeestjes die de luizen weghouden. Maak ook een insectenhotel voor . Door tussenkomst van de mens zijn de natuurlijke nest- en beschuttingsplaatsen voor deze insecten . Bestel je Biodiversiteit bij Werken met Merken.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage . Zo kan je bijvoorbeeld insectenhotels kopen die alleen bedoeld zijn voor vlinders of voor lieveheersbeestjes maar de meeste hotels bieden plaats aan . ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor . Gardman LadyBird Tower lieveheersbeestjes insectenhotel is de ideale schuilplaats voor onder andere lieveheersbeestjes en andere insecten.


Help de nuttige insecten in uw tuin met het ophangen van een insectenhotel. Met het insectenhuisje geef je lieveheersbeestjes , bijen en vlinders een warm . Maar er zijn nog veel meer soorten lieveheersbeestjes. Plaats een nestkastje of insectenhotel daarom op het zuiden zodat de .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.