mercredi 9 juillet 2014

Brekerzand prijs

Koop of Verkoop brekerzand op Marktplaats. Brekerzand losgestort, vanaf 4m3. Levering binnen – werkdagen.


De prijs voor grote hoeveelheden losgestort is mede afhankelijk van de regio . Big bag van een halve m € 425. Zak van kg, dit brekerzand heeft een .

Nieuwe bestrating, zoals gebakken klinkers, natuursteenkeien of anderszins straatwerk of sierbestrating wordt . Zand kan u gebruiken voor diverse. Genoemde prijs is per losse m losgestort, exclusief transportkosten en inclusief BTW. Selecteer hier het aantal kubieke meters.


Prijs voor uw hoeveelheid: € 5600. Gebruik brekerzand om straatwerk met grove voeten in te vegen. Afstrooi- of brekerzand is uitermate geschikt voor het invegen.


Wij bieden ons afstrooi brekerzand in verschillende hoeveelheden en tegen scherpe prijzen.

Zonder straatzand geen strakke tegelvloer. Hoe werk je die tegelvloer af? Juist met brekerzand om de naden tussen de bestrating te dichten.


Voor het invegen van nieuw straatwerk wordt geadviseerd brekerzand te gebruiken.


Door zijn hoekige structuur zorgt brekerzand voor de juiste afwerking van uw bestrating. Vervaardigd uit grof recuperatiemateriaal, ideaal voor aanvul- en ophoogwerken. Bij ons bent u altijd verzekerd van de laagste prijs ! Door onze centrale ligging, kunnen wij door heel . Korting wordt verrrekend in de winkelwagen. Bezorgkosten voor dit artikel: € 3-.


Het wordt gebruikt als onderlaag voor bestratingen en het invegen van . Eens geinformeerd naar het verschil in prijs tussen breekzand en stabilisé.


Voor dat verschil kan ik het echt niet laten Smile. Vind de beste selectie brekerzand prijs gamma fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit brekerzand prijs gamma voor de dutch . Buitentegel de Online zandspecialist. Snel geleverd en zeer scherp geprijsd!


Kan gebruikt worden voor: aanvullen van kelders, riolering , opritten.

De opgegeven prijs is exclusief btw.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.