mardi 8 juillet 2014

Ijzersulfaat giftig

TOXICOLOGISCHE INFORMATIE. Informatie over giftigheid. Zodra de winter op zijn retour is, is het moment aangebroken om ijzersulfaat.


Hoe meer ijzersulfaat in het product aanwezig is, hoe efficiënter het product. De producten zijn giftig wanneer u ze inslikt of inademt en zijn .

Het stukje gras waar mijn konijn altijd elke dag op loopt, is gistermiddag behandeld tegen mos met ijzersulfaat. Nu heb ik de material safety . H-zinnen, H3- H3- H319. Mogelijk ontstaan van giftige gassen indien het produkt betrokken raakt bij brand.


Voor de verdelging van het mos kan gebruik worden gemaakt van ijzersulfaat. Ontmossen met behulp van ijzersulfaat raden we af. Alhoewel het effectief is.


Het sulfaat is giftig en irriterend voor mens en dier.

IJzersulfaat ijzer (II) sulfaat heptahydraat. Uw hond eet kunstmest of ijzersulfaat. Theobromine in chocola is niet giftig voor mensen, wel voor honden en katten. Speciale blootstellingsgevaren.


Oxideert langzaam aan vochtige lucht. De dode slakken zijn ook niet giftig voor de dieren die slakkenresten eten. De werkzame stof bij Escar-Go is ijzersulfaat dat inderdaad ook in . Van glyfosaat is bijvoorbeeld bekend dat het zeer giftig is voor het . Ik lees steeds dat ijzersulfaat zo giftig is. Hoe zit het dan met stoken?


Komen daar dan niet erg giftige dampen af, en mag je het dan wel in een . In de handel is ijzersulfaat te koop als een wat grof zout.


Niet alleen omdat de zwammen een giftige stof (waterstofcyanide) afscheiden,. Pas daarbij wel op bij gebruik in de buurt van verhardingen: ijzersulfaat kan . Product kan giftige dampen (zwaveloxides) afscheiden onder brandcondities. Bij toepassing van ijzersulfaat op nat mos zie je het effect al na een paar.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.