mercredi 16 juillet 2014

Kruiwagen polet

Zoekt u gereedschap voor de bouw, tuin of industrie? Kinderkruiwagen voorzien van een luchtband met metalen frame en kunststof bak . Deze kruiwagen is ideaal voor de kinderen, ouder dan acht jaar, al spelend te laten meehelpen in de tuin. Voor kinderen die volwassen willen tuinieren.


Een kruiwagen voor je kinderen? De mini- kruiwagen heeft een .

Polet Hark 8T gardening kids. Goede staat , niet veel gebruikt , jaar oud. Ltr bak - ovaal frame - stalenvelg met luchtband . Kies voor een stevige kruiwagen uit metaal of een lichte . Als de kinderen ook willen helpen in de tuin, of spelen op het stran dan zijn ze met deze kruiwagen goed af.


Beschikbaarheid: In voorraad. Kwaliteits Gereedschap, Officieel servicepartner van POLET QUALITY PRODUCTS.


Deze pagina toont je informatie over deze promotie.

Eigenschappen, - Van metaal en kunststof. E-Powerbarrow Heavy Duty Elektrische kruiwagen 100L - Universeel gebruik . POLET Tuinhark met steel tanden breedte 350mm. Weg wegens plaatsgebrek en her niet gebruiken ervan.


Stevig onderstelKunststofbakIdeaal om de kindjes te laten assisteren. Zorgt voor losse bodem zonder de grond om te keren.


Deze beluchtingsmethode brengt zuurstof in. Kruiwagen voor kinderen, rood. Tijd om je tuintje wat op te ruimen! Deze metalen kinderkruiwagen Deluxe wordt zonder twijfel je trouwste metgezel!


Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met volrubber wielen of luchtbanden.


Afbeelding van KRUIWAGEN VOOR STENEN . Krachtpatser voor alle klussen in de bouw. Je kan bij ons tuingereedschap kopen van o. Contacteer ons voor uw beste prijs. Alle tools voor ruwbouw, Waterkoppelingen en .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.