jeudi 31 juillet 2014

Bekafor classic panelen

De panelen hebben aan één zijde verticale . Leg het eerste paneel op de grond. Bevestig dit paneel daarna aan de twee eerste palen. Panelen met horizontale versterkingen zijde prikkels van mm.


Verzinkt, gepuntlast en geplastificeerd.


Stuur naar een vriend(in).

Bijpassende palen, beugels, toebehoren en poorten . Deze Classic palen dienen gemonteerd te worden in een voet van . Nu in de aanbieding van € 6voor € 518! Draadpanelen betafence donkergroen. Bekafoor paneel classic groen 200x123cm.


Hoe deelnemen aan de actie?


Niet voor niets is het nog altijd veruit de populairste en. De uit verzinkte staaldraad .

Dit zijn panelen met horizontale versterkingen. Kom langs op locatie of bestel online! Technische informatie: - Met horizontale versterkingen . Ga voor kwaliteit als het op uw tuinomheining aankomt.


Dit systeem biedt een gewaarborgde kwaliteit en levensduur omdat de panelen worden vervaardigd. BEKAFOR CLASSIC PANNEAU 200CM anthracite. Horizontale draaddiameter: 4 . Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


Voor 12u bestel volgende werkdag in huis . Beschikbaarheid: Op voorraad. Huis en tuin beveiligen zonder het gevoel te krijgen in een versterkte burcht te wonen.


Deze vind u in onze hekwerk webshop! De gekende uiterst sterke tuindraad met bijhorende ronde palen, geschikt voor het makkelijk en duurzaam omheinen van. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Voordelen Lange levensduur.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.