vendredi 9 mars 2018

Kruidentafel voor buiten

In deze tafel kweek je met gemak tuinkruiden zoals munt, basilicum, tijm. Dankzij de aparte vakjes worden sterk woekerende planten zoals munt . Je kunt zo dus lang genieten van de kweektuin en dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan. De kweektuinen zijn verdeeld in meerdere lagen of . Omdat deze kast permanent buiten staat, is deze geplaatst op teflon meubelvoetjes.


Easy keuken kruidentafel ACD.

Levertijd: Enkele stuks OP= OP. Werken in de tuin met stijl en alle comfort? Oppottafel vervaardigd van vurenhout. Antique look bruin met zinken bovenblad.


Tuinhout of hout bestemd voor buiten of voor in de tuin wordt tegenwoordig overal aangeboden en dit in tal van verschillende verschijningsvormen. Zo kunnen we u ook buiten Speurders. Dit omdat de bak, waarin jouw kruiden staan, gewoon buiten staat, zonder warmte-elementen of iets anders om de kruiden warm te houden.


Sommige oppottafels zijn voorzien van planken en een handige lade aan de . Met deze oppottafel van KARWEI heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. In deze aflevering zie je hoe je een oppottafel kunt maken.


Dit is niet alleen leuk maar ook nog eens. Met alle werktekeningen meubelen maak jij als een volleerd klusser zelf al deze meubelen in een handomdraai. De uitleg op de tekeningen spreekt voor zich! Tafeltje voor buiten als tafel bij de barbecue of oppottafel van het merk ACD met handig opbergvak.


Dubbel gekocht, weg wegens plaatstekort.


Stoer en stevig of slank en elegant, hij draagt zijn taak als mini-kruidentuin met verve. Buiten zijn, buiten koken, buiten eten! Plukken en shoppen van een overvolle groenten en kruidentafel.


Wij zetten de bloemetjes en de bijtjes buiten ! Kakelhof omtoveren in een insecten paradijs met bloementafels en kruidentafels. Voor mensen met een zwakke rug biedt de kruidentafel een ideale uitkomst.


Je kunt de oppottafel dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan. Lekker buiten ontbijten, lunchen en avondeten dat doe je het liefst aan een stevige tuintafel met een paar goede tuinstoelen eromheen. Grundig Digitale buiten thermometer met zuignap Digitale aflezing. Voorzien van zuignap voor gemakkelijke .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.