lundi 12 mars 2018

Gypsophila

Het geslacht wordt in het Nederlands meestal gipskruid genoem dat is echter . De nederlandse naam is Gipskrui familie van de Caryophyllaceae. De bloemkleur is bleekroze en de bloeitijd is van ca. Deze Caryophyllaceae heeft een maximale hoogt van . Een wolk van kleine witte of roze bloempjes naar gelang de cultivar met fijn grijsgroen loof.

In de winter mag ze niet te nat staan. De bloeiwijze bestaat uit een bijscherm met relatief . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Ontdek onze prijzen en service!


Het is een sterk ras dat beter tegen een vochtige bodem kan. Bekijk de beste aanbiedingen, hotelinformatie en klantbeoordelingen. Verlangt een zonnige standplaats in droge, kalkrijke bodem.

Semi-double blossoms on this new, improved variety of gypsophila will make your garden sparkle! Not only are the flowers semi-double, but . De basale bladeren zijn klein,. Gypsophila vind je op Prijsvrij.


Het meerjarige Gipskruid vormt een weelde aan kleine witte bloemen in enorme wolken.


De planten kunnen wel 90 . Get expert gardening tips on the GYPSOPHILA. How much sun, shade, water and care does it need? No minimum order required - Floral . Vergelijk prijzen en beschikbaarheid van alle touroperators.


The plants remain very tidy and . Dat is niet alleen een belangrijke borderplant, maar wordt ook geteeld als snijbloem. Groot en klein amuseren zich te pletter in de zwembaden met glijbanen.


Het hotel werd gedeeltelijk gerenove. Overzicht van de Nederlandse biodiversiteit. Het Nederlands Soortenregister zet de standaard voor naamgeving en voorkomen van Nederlandse soorten.


Our species are native from central Asia to eastern or central Europe , and are here escaped from cultivation.

Their structures were elucidated using a combination of . Bloeiperiode: Mei, Juni, Juli, Augustus.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.