vendredi 30 mars 2018

Gazonroller

De gazonroller kan met zand gevuld worden en is licht. Apex grasroller tuin en gazon roller ideaal voor de eerste rollen van gras en het zaad de apex gazon en de tuin roller gemaakt van. Een tuinwals of gazonroller is bedoelt om uw grond plat te walsen.


Zo voorkomt u dat de aarde gaat verzakken nadat u uw graszaad heeft gezaaid. Handbedienbare tuinwals die u met water kunt vullen. Hierdoor is de tuinwals extra licht tijdens het vervoer, maar eenmaal afgevuld kunt u walsen met maar .

Gazonwals voor zitmaaiers. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De robuuste BG-GR gazonroller is ideaal voor het rollen van oppervlaktes en net gezaaid gazon om de zaden in de aarde te verwerken. Voordelig tuinwals huren te gebruiken bij aanleg van een nieuw gazon met graszoden of door in te zaaien.


Grasroller, gazonwals, gazonroller , wals voor het aanrollen van graszoden en het egaliseren van uw gazon. Deze tuinrol is makkelijk te . Ze zijn er in diverse breedtes en maten Ook zijn er.


Metalen tuinwals voor een mooi, vlak en eenvormig grasperk. Vullen met water of droog zand ( l).

In de hele lengte voorzien van een schraper om het . Achteraan gemonteerde gazonroller voor een effen terrein. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op. Beschikbaarheid: In voorraad.


Bijzonderheden - 4kg trommelinhoud. Stevige stalen trommel met . Kunststof roller, te vullen met water (3liter volume). Geschikt voor Villa, Park, Estate, Tornado.


Dit product wordt geleverd door de externe partij IJzerwarenunie en is alleen via de website te bestellen. Te gebruiken bij: Pas gezaaid graszaad. Na het verticuteren of bemesten van het gazon.


Ruim op voorraad en direct te leveren. Voor 16:besteld is de volgende werkdag geleverd.


Handzame gazonwals, die gevuld dient te worden met water. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Je zoekterm heeft geen resultaten opgeleverd. Neem dan contact met ons op.


Het maximale gewicht met water is 1kg.

Te koop bij SpeelgoedFamilie. Voor het uitvlakken van bijvoorbeeld een gazon of speelveld.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.