jeudi 15 mars 2018

Albizia boom

Bloeit met donker roze pluisvormige bloemen vanaf juni tot in de herfst. Ook in zwaardere maten leverbaar, prijzen op aanvraag. De hoogte na jaar is 4cm.


Het grote, dubbel geveerde blad is donkergroen en bestaat uit talloze kleine sikkelvormige blaadjes . Het blad van deze boom is al aantrekkelijk. Albizia behoort met haar geveerde bladeren tot de Mimosaceae.

Het kruidje-roer-me-niet sluit haar blaadjes als . Koop of Verkoop albizia slaapboom op Marktplaats. Het is een exotische boom die bijna overal ter wereld voorkomt oa. Afrika, Australië, Azië, Zuid Amerika . Exotisch aandoende kleine boom , geeft gefilterd zonlicht, schaduwboom voor kleine tuin . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Albizia is zowel verkrijgbaar als breed uitgroeiende struik en als parasol-vormige kleine boom. Deze sierlijke snelgroeiende plant bloeit in volle zomer met .

In warme gebieden wordt deze over heel de wereld geplant. Van China tot California en in bijna . De maximale hoogte bedraagt meter, maar de boom is ook goed te. Naast de prachtige bloemen is ook het blad van de Albizia zeer de moeite waard. Deze maand aandacht voor een lid van de Mimosa familie.


De geelbloeiende Mimosa kennen we in Nederland als snijbloem . Wil je meer informatie over de verschillende bodemtypes, en hoe je ze kan herkennen of weet je niet op welk bodemtype je boom moet komen?


Waterbehoefte : Regelmatig. Albizia is een mooie, relatief kleine boom met pauwachtige bloemen in de zomer. Na wat opzoekwerk, kan ik het volgende terugvinden: De . Perzische slaapboom – Albizia.


Deze boom is uit het gebied rond de middellandse zee afkomstig. Een boom met wondermooie bloemen. Albizia julibrissin is een boom die in ons klimaat niet hoger wordt dan vijf meter en die van nature in een parasolvorm groeit.


Albizia is a genus of about 1species of mostly fast-growing subtropical and tropical trees and shrubs in the subfamily Mimosoideae of the family Fabaceae. De Albizia Julibrissin, beter bekend als de perzische slaapboom heeft een schermvormige kruin en geveerde bladeren welke op varenblad lijken. Van IJmeren is de specialist op het gebied van sierbomen en slaapbomen.

De Albizia julibrissin, in het Nederlands de zijdeboom genaam is een brede boom met veel uitwaaierende takken. Dit maakt de boom tot een ideale . Maar ook dan slaat de boom soms niet aan. De vermeerdering van Albizia kan op.


Seedo zaden, goedkoop, snel en betrouwbaar.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.