lundi 24 avril 2017

Zaaien juli

Bekijk de volledige lijst gewassen geschikt om in juli te zaaien. Onder beschutting kun je tot een maand langer blijven zaaien en planten. Prei (zeer vroege teelt), juli , september, mei - juni.


Juli is vaak een warme maan waarin volop wordt geoogst.


Ook kunnen nog diverse gewassen gezaaid worden. Let wel goed op de temperatuur en zorg .

Groenten zaaien en planten in juli en augustus. Op zoek naar de moestuin zaaikalender voor juli ? Bekijk snel welke groenten, kruiden en bloemen je moet zaaien in de zaai maand juli ! Vroeg in het voorjaar zaai je vaak onder glas (kas of zaaibakje) en vanaf mei kunnen veel zaden. Je leest het in het in de zaaikalender juli van 123zaden - uw tuinzaden specialist, snel en vertrouwd!


Probeer ook eens winterbloemkool : zaaien rond half juli , uitplanten medio augustus om te oogsten in april volgend jaar. Groente, zaaiperiode, plantperiode, oogsten, zaai - of plantafstand. Heb je al aardappels, erwten of peultjes geoogst en nu kale plekken in de moestuin ? Je kunt in juli , augustus en september gerust nog zaaien.

Juli is doorgaans een zeer warme maand. Zaaien en planten in juli. Terwijl wij het liever rustig aan doen op een . Wij zetten enkele voor- en nadelen van groenten zaaien en planten voor je op een rij.


En veel andere groenten tot en met half juli of eind juli.


Verder kiemt radijs snel en makkelijk en ze groeit snel. Bloemkool laat, Mei - juni, Juni - juli. Boerenkool, Juni - juli , Juli. Bonen, Maart - april - mei, Mei - juni.


Broccoli, Maart - juni, Maart - juli.


Courgette, April - mei, Mei. In het begin van de zomer - de maanden juni en juli – is het eerder af te raden om gras in te zaaien. Tenzij je ervoor zorgt dat het gazon . Wat kan je zaaien in de moestuin in juli , je vindt het in onze handige zaaikalender voor de moestuin, samen met andere tuinklusjes voor deze . Naast het oogsten wat steeds meer gaat worden kan je zelfs in Juli nog gezaaid worden, dit is vooral de herfstteelt of late teelt!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.