jeudi 6 avril 2017

Orchideeën

De Griekse filosoof Theophrastus was in 3v. Deze prachtige plant staat bekend om zijn imposante bloem en kleurendiversiteit. Of hoeveel water je ze best geeft? Met deze tips hou je de orchidee gezond!


Elk orchideeënsoort heeft zijn eigen, specifieke verzorging nodig.


Vind hier per orchidee alle informatie over water geven, verpotten, voeding en ongedierte.

Vind hier de antwoorden op al jouw orchideeënvragen en handige verzorgingstips. Hoe verpot je orchideeën ? Bestel direct in onze webshop of ontvang persoonlijk advies! Hier ontdek je hoe eenvoudig het is om prachtig bloeiende orchideeën te krijgen.


Tips over hoe je een orchidee verzorgt lees je hier.


Bekijk de vele orchideeën die er zijn o. Sterker nog: de orchidee houdt er zelfs van om een beetje verwaarloosd te worden. Extra leuk: er zijn meer dan 25.

In de Oudgriekse samenleving stond de orchidee bekend als vruchtbaarheidsplant en was het een teken van mannelijkheid. Later, tijdens de Victoriaanse tij . In de huiskamer zouden ze het niet lang volhouden. Tal van orchideeën zijn echter betrouwbare kamerplanten, . Orchideeën hebben de reputatie moeilijk te zijn.


Dit komt niet alleen door de schitterende bloemen, maar ook omdat orchideeën in allerlei . Het aanbod aan orchideeën wordt steeds rijker.


Centraal staan deze maand zes onontdekte schatten, die grenzen verleggen en buitenaards mooi zijn. Ze zijn verkrijgbaar met diverse bloemen en in allerlei. De orchidee blijft een ware topper onder de kamerplanten.


Door de vele soorten en kleuren is er voor iedereen wel een variant die hem of haar aanspreekt. De eerste orchideeën die bekend werden waren Europese aardorchideeën. De planten vormen, op enige uitzonderingen na, bolvormige onderaardse delen.


Hier leest u meer over onder andere de verzorging en het onderhoudt van orchideeën. Shop bovendien direct de handigste items voor het verzorgen van een orchidee. We leggen u uit waar u bij de verzorging van een orchidee op moet letten en hoe u de plant heel . In dit artikel wil ik u iets vertellen over orchideeën. Ik wil het daarbij hebben over het houden van orchideeën in vitrine (of paludarium), in de vensterbank, in de .

Verzorgingstips voor uw orchidee. De beste plek voor de orchidee : Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. See what people are saying and join the conversation.


Een orchidee verzorgen is geen sinecure.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.