lundi 10 avril 2017

Dicotex

Dicotex bestrijdt de meeste onkruiden in gazons en grasvelden. Gebruik en toepassingen: Wachttijd: slechts na één week volgend op de bespuiting het gras laten begrazen of oogsten. Om de doorlevende tweezaadlobbigen . Het betreden van de behandelde oppervlakte moet vermeden worden gedurende . De klassieke onkruidbestrijder voor gazons, sportvelden en grasbermen.

Bestrijdt onkruiden in meerjarige gazons, sportvelden en grasbermen. Onkruidbestrijding in gazon - Dicotex 2m². Speciale samenstelling voor onkruidbestrijding in gazons en grasvelden.


Verdelgt bijna alle onkruiden in gazon.


Dit product is een speciale samenstelling voor de onkruidbestrijding in gazons en grasvelden. Het wordt getransporteerd in de volledige plant en zorgt voor de . Bestrijdt de meeste eenjarige en doorlevende - zaadlobbige onkruiden zoals .

Werkt goed om klavers, boterbloemen, paardenbloemen, enz. Afbeeldingen zijn een zo waarheidsgetrouw mogelijke weergave . Ben je op zoek naar een sterk concentreerde onkruidverdelger dat zowel courante als moeilijke onkruiden verwijdert? Dicotex spaart de grassen maar heeft een krachtige werking tegen onkruiden.


De gebruiksklare onkruidbestrijder voor gazons, sportvelden en grasbermen is zeer gemakkelijk te gebruik want je hoeft niet meer voor te doseren. Deze klassieke onkruidbestrijder is ideaal voor gazons, sportvelden en grasbermen. Dit selectieve product biedt een uitstekende werking tegen klaver, . Wil je het onkruid in je gazon verwijderen zonder je gras te beschadigen?


Gebruiksklare onkruidbestrijder voor gazons, sportvelden en grasbermen. Handig in gebruik want je hoeft niet meer voor te doseren. Přípravek se aplikuje na dobře založený kompaktní trávník, v růstové fázi trav BBCH 2 a to nejdříve za dní po seči.


Další sečení trávníku může následovat . Ideaal voor gebruik bij meerjarige gazons (ouder dan jaar). Diserbante di post emergenza per il controllo delle infestanti a foglia larga ( dicotiledoni) selettivo per tappeti erbosi composti da graminacee. Il formulato è selettivo per .

Edialux Dicotex Garden 250ml.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.