jeudi 13 avril 2017

Coloradokever biologische bestrijding

Koop nu direct aaltjes tegen larven coloradokever. Schade aan aardappelen door de coloradokever. Deze coloradokever of aardappelkever voedt zich met de bladeren van aardappelen en legt hierop tijdens de groei van de aardappelen vele eieren.


In volle zomer vreten rode larven, de coloradokever , aan je aardappelloof.


Deze toxines bestrijden rupsen, vliegen, trips en kevers in diverse teelten door. Uit proeven van het Proefcentrum voor de Biologische Teelt (PCBT) blijkt dat de .

Er zijn meerdere manieren om de coloradokever te bestrijden op een biologische manier. Dit zijn de natuurlijke vijanden van de . De coloradokever is gemakkelijk te herkennen aan de tien. Hoe kan ik op biologische manier de coloradokever de baas blijven. Je kan colorado-kevers ook bestrijden met brandnetelgier: je plukt . We hebben een volkstuin,controleren de aardappelplanten goed ,vangen de larven en kevers tijdig,en gebruiken zo nodig biologische insecticiden.


Coloradokever bebstrijden met bio -aaltjes 100m².


Plantaardig insecticide voor de bestrijding van.

Insecticide van biologische oorsprong voor de. Pogingen om de insecten te bestrijden met loodarsenaat mislukten. De larven van de coloradokever kun je bestrijden met de aaltjes. Om de coloradokever te bestrijden , raden wij u aan: . Nematoden tegen de coloradokever.


De behandeling biedt een doeltreffende biologische bestrijding van de larven van de coloradokever en de volwassen . Aaltjes tegen larven van de coloradokever zijn specifieke nematoden, die instaan voor een snelle biologische bestrijding van coloradokeverlarven.


In dit overzicht staan zowel biologische middelen als chemische middelen. Ten eerste was er eerder een bestrijdingsplicht. Roofwants valt larve van de coloradokever aan. Een combinatie van biologische bestrijding , chemische bestrijding en allerlei . Voor de bestrijding van de larven heb je een ruime keuze aan.


Neemazal en Tracer mag je ook gebruiken in de biologische aardappelteelt.


De bladluisbestrijding in pootgoed is gebaseerd op het gebruik van minerale olie en. Gunstige temperaturen voor de ontwikkeling van de coloradokever. Tracer ( spinosad) zijn voldoende selectief en te verkiezen in een geïntegreerde bestrijding.


De twee laatste middelen zijn ook erkend voor gebruik in biologische teelt.

Helaas zijn er voor de bestrijding geen goede en veilige biologische. En dan is er nog de gegroefde lapsnuitkever of taxuskever (Otiorrhynchus sulcatus). Bestrijden doe je met aaltjes (Nemasys H van Biogroei ).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.