vendredi 7 avril 2017

Konijnen verdelgen

Verwilderde konijnen kunnen een plaag zijn voor uw tuin of bedrijventerrein. Enkele tips bij de aanschaf van soorten konijnen. Je treft ze bijna overal aan, dus ook in de rustige bostuinen.


PCF Holland is de specialist als het gaat om plaagbestrijding.


Ik heb last van een konijnenplaag in mijn tuin die het gazon vernielen, hoe kom ik van die dieren af? Kan ik het hol vol water laten lopen of heeft dat g.

Met het graven van holen in sportvelden kunnen gebruikers zich blesseren of zelfs botbreuken oplopen. Het bestrijden van de konijnen is daarom noodzakelijk. Het is de meest doeltreffende en humane manier om konijnen te bestrijden.


Ook is het ecologisch verantwoor veilig en onschadelijk voor mensen en . Als een wildsoort schade veroorzaakt aan gewassen of eigendommen kan de grondgebruiker of -eigenaar de wildsoort (laten) bestrijden als er geen andere . Ondernemingsnummer BE 886. Zodra het konijn naar buiten wil duwt het konijn tegen de valdeurschanier en zit gevangen. Ook goed te gebruiken bij het fretteren op konijnen.

Konijnenoverlast bestrijden. Misschien moet je planten nemen die konijnen niet lusten - op internet. Indien u last heeft van schade door een wild konijn of konijnenplaag, kunnen wij u op verschillende manieren helpen deze konijnen overlast te bestrijden ! In vrijwel heel Vlaanderen kun je deze . Meteen bestrijden voorkomt ook dat de zaden zich kunnen verspreiden.


De gemeentebesturen bestonden destijds uit: burgemeesters,. Er zal wel niet veel van terecht gekomen zijn, van dat verdelgen van de konijnen.


Carel instrueerde hem alles aan te wenden om konijnen te verdelgen. Voor elkkonijn dat hij binnen de fazanterie doodde, kreeg hij driestuivers. Verdelging van duiven, meeuwen, watervogels, kraaiachtigen, konijnen en hazen.


Overlast van vliegen is niet leuk en daarom moet u de vliegen bestrijden. In onze shop vind u alles tegen vliegen in huis. Spinnen zijn beschermde dieren, binnen mag u ze bestrijden , buiten niet zomaar. Verdelgen van spinnen met gif is verboden en bij de zoektocht naar andere oplossingen voor spinnen bestrijding is de aandacht zich vooral gaan.


Verwijder honden, katten, vossen, konijnen uit uw tuin met dit handig toestel.


Ratten in de tuin dient men tijdig te vangen of te bestrijden. Of bijvoorbeeld het voer van kippen en konijnen die gehouden worden in de tuin?

Maden, ook wel myasis genome komen vaak voor bij het konijn. Het is een ziekte waarbij de maden van vliegen in de vacht en de huid van het konijn komen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.