vendredi 21 avril 2017

Gazonrand

Uw gazon, grindpad of bloembed netjes afwerken? Met een gazonrand van Haxo zorgt u eenvoudig voor een strakke afwerking. Uiterst geschikt voor het aanleggen, afboorden of afranden van rechte alsook kronkelige gazonranden , paden en borders in tuin of park.


Ideaal voor het begrenzen van planten en bloemperken. Deze gazonrand heeft een hoogte van centimeter een een lengte van meter. Zeer geschikt voor het afbakenen van bijvoorbeeld uw gazon, bloemenbed of .

Tuin- en terrastrends: gazonranden , kantstenen en palissaden zijn niet alleen praktisch maar kunnen ook harmonieus in de tuin geïntegreerd worden. Perk-, border- en gazonranden. Kunststof en Kunsthars vanaf € 99.


Als je een gazon met onduidelijke begrenzingen scherp afsteekt, krijgt de hele grasmat een andere aanblik. Geometrische vormen zorgen voor een strakke, . De grasrand is gemaakt van polyethyleen.


De GARDENA gazonranden zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof en zorgen voor een nette afscheiding van het gazon. Van stevig, groen, slagvast pvc materiaal. Dankzij deze randen wordt wildgroei .

Er komen geen producten overeen met de selectie. Bekijk dit product en meer . PRODUCT NORTENE Decoratie. Afmetingen, Kleur, Materiaal. Leg nu eenvoudig een nette gazonrand aan.


Recht, gebogen of in cirkels.


Foto over Rand van in orde gemaakt groen grasgebied. Hendrik Jan gazonrand stuk online voor slechts €8. Een kantopsluiting houd het gras op zijn . Een grasrand is ervoor bedoeld om te voorkomen dat het gras dooorgroeit in borders.


Gazon binnen de perken houden?


Daarnaast fungeert deze rand als gazonrand in zowel rechte als gebogen vormen. Door de hoogte kan de rand ook worden gebruikt voor bovengrondse .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.