mercredi 12 avril 2017

Liquidambar styraciflua

In zijn natuurlijk verspreidingsgebied uitgroeiend tot m hoogte, maar in cultuur zelden hoger dan - m. De kroon groeit aanvankelijk smal piramidaal . De Amberboom heeft spectaculaire herfstkleuren ! De plant komt van oorsprong uit het oosten van Noord-Amerika. Bloeit in het voorjaar met kleine, . Voor determinatiedetails zie de hoofdsleutel en de boomfamilie pagina.

Een Engelse piramidaal groeiende selectie van de amberboom die goed groeit in het koude en natte Noordwest-Europese klimaat. De Worplesdon bereikt een . In de vroege herfst verkleurt de Amberboom naar oranje tot vuurrood en donker paars. Hierna laat hij zijn blad vallen.


Het is een relatief rustige groeier met een statige uitstraling.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Soortgroep: Planten Familie:. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten .

Deze plant is zeer winterhard. Herfstkleur: geel, oranje, roo purper. Vivimus universeel van DCM. Geef deze amberboom een plaats in de. De hoogte na jaar is meter.


De herfstkleurperiode is oktober. In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag, zorgt QuickHedge . Engels) op mijnwoordenboek. Nu wil ik graag weten wat voor potgrond ik moet gebruiken voor deze.


Foto van De Plantage, AmsterdaOUDE AMBERBOOM- LIQUIDAMBAR STYRACIFLUA IN PLANTAGE - bekijk 61. Wilt u een prachtige boom in uw tuin? Dat kan nu gemakkelijk en goedkoop bij Warentuin!


Liquidambar Bol op stam (nieuw!) € 6Nieuw-Dordrecht, DR . Omschrijving: De amberboom is de aandachtstrekker in het najaar door zijn opvallende herfstkleuren. Bladkleur: groen met prachtige herfstverkleuring, Standplaats: alle, Grondsoort: niet te nat. De nederlandse naam is Amberboom, familie van de Hamamelidaceae.


De bladeren zijn donkergroen. De volwassen hoogte van deze middelgrote boom is ca.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.