mardi 29 décembre 2015

Watertafel cortenstaal

De watertafel van cortenstaal is een prachtig en opvallend waterornament in uw tuin. Deze watertafel ontleent zijn kenmerkende karakter . Onze cortenstalen watertafels kunnen overal geplaatst worden (ook binnen) het enige wat nodig is is een stopcontact voor de vijverpomp en de . Zeer mooie ambachtelijk gemaakte en degelijk afgewerkte vierkante watertafel van 3mm dik cortenstaal. Een watertafel geeft rust en een extra dimensie aan u tuin.

Cortenstaal heeft als eigenschap dat het een roestlaag. Bekijk nu alle waterpartijen op onze site of kom kijken! De cortenstaal watertafel met verlichting biedt rust en ontspanning.


Wij leveren de watertafel compleet met pomp en alle de bronnen voorzien van LED-Bronverlichting.


Alles is bij levering voor u voor . Alle cortenstaal watertafels kunnen geproduceerd worden in afmetingen naar wens. Wilt u een sprankelend voorwerp in u tuin wat de show steelt? Let op: momenteel staat watertafel bij ons in de .

Kies daarom voor een watertafel van Sprokkelbos. Rechthoekige cortenstaal watertafel voor buiten kopen? Koop hier waterfontein cortenstaal.


Bij deze tuinrenovatie hebben we het gazon vervangen door split en hebben we een 2e terras in de schaduw aangelegd met dakbomen.


Deze pin is ontdekt door loes veenstra. Watertafel CorTenstaal vierkant 120x120cm. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor watertafels aanbied.


Hierdoor is de watertafel ook in het donker goed te bewonderen. Het water borrelt uit een rvs sproeier met LED- verlichting in . HQ watertafel gemaakt uit cortenstaal. Hoogte 40cm, inclusief pomp, fonteinkop met witte LED verlichting en stroomkabels van 5m.


Dit product als eerste waarderen.


Levertijd: - werkdagen. Reacties en trackbacks zijn uitgeschakeld.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.