mercredi 23 décembre 2015

Mol wat te doen

Het weer van de komende dagen in de gemeente Mol. Wandelen hoeft voor kinderen absoluut niet saai te zijn. De dienst toerisme verwent het kleine grut met een kindvriendelijke wandeling door het Centrum.


Wat te doen in Mol , België. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Mol (Kempen)?


Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt.

Van interessante musea en leuke. Onze selectie Deze week Mol en omgeving. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Open Exotentuin: Tropical garden Ronny. Fietsen met smaak Toeristische Kantoor.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. MOL , BELGIë - Het Zilvermeer is oogverblindend. Jong en oud zijn direct verliefd op het recreatiedomein.


Er is voor iedereen wel wat leuks te doen.

Sunparks Oostduinkerke aan Zee IJzertoren in Diksmuide. Eén op drie inwoners van Mol en Dessel kan spontaan geen enkele van de vijf reflexmaatregelen opnoemen die gelden in de eerste fase van . De Kempen, dat is een streek van en voor avonturiers. Onze natuur durft wel eens wispelturig te zijn, soms zelfs ronduit woest - de perfecte.


Dagje Uit in Mol , in de buurt een uitstapje, leuk naar Speeltuinen. Wat komen ze onder de grond doen ? Bekijk het filmpje en kom te weten op welke manieren je mollen kan bestrijden.


Door de bomen is het zo donker dat de verlichting aan moet om gezien te worden. Postel - Mol - Balen - Geel - Kasterlee. Op verschillende plaatsen.


Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen.


Compressor is toegankelijk met jetons ( te koop aan daginkom) voor 2. Let wel: NIEUW DUIKERSREGLEMENT te vinden bij over het Zilvermeer. Op woensdag juli zet het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol zijn .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.