vendredi 11 décembre 2015

Orchidee voeding

Deze voeding bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix . Hier ontdek je hoe eenvoudig het is om prachtig bloeiende orchideeën te krijgen. De orchideeën die je bij Intratuin koopt staan al in speciaal samengestelde . De voeding zorgt ervoor dat uw plant vitaal blijft en dat de plant herhaaldelijk . Hoogwaardige voeding voor verzorging van de orchidee voor een mooie en herhaalde bloei. Vind hier de antwoorden op al jouw orchideeënvragen en handige verzorgingstips.

Hoe verpot je orchideeën ? Wat je ook leuk vind in huis, orchideeën zijn er in alle mogelijke vormen en kleuren. Van ingetogen wit tot uitbundig kleurrijk! Vooral tijdens de bloeiperiode houden orchideeën wel van wat extra voeding. Geef bijvoorbeeld één keer per twee weken wat vloeibare orchideeënmeststof.


Tips over hoe je een orchidee verzorgt lees je hier.


We leggen u uit waar u bij de verzorging van een orchidee op moet letten en hoe u de plant heel eenvoudig kunt verpotten in een passende LECHUZA . Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Orchideeën zijn echt dankbare.

Ideaal is een plek voor een. Speciale voeding voor orchideeën. Je wil een orchidee , maar weet niet hoe je die schitterende bloem moet verzorgen? Of hoeveel water je ze best geeft?


Met deze tips hou je de orchidee gezond! Gratis bezorging boven €45! Eén keer per maand vraagt een orchidee om speciale orchideeënvoeding.


In de winter is dit één keer in de twee maanden en in volle . In principe kunt u de plantenvoedingsmiddelen gebruiken die in de handel zijn, echter aanbevolen wordt om speciale orchideeën - voeding te nemen daar die is . Phalaenopsis orchideeën zijn de meest verkochte bloeiende kamerplanten in. Geef een bloeiende orchidee elke week voeding voor een extra lange, . Koop bij de filialen van DekaTuin of online deze Pokon orchidee voeding 250ml. Uitgebalanceerde voeding voor speciale verzorging van de orchidee voor een mooie en herhaalde bloei. Met extra verzorgingstips voor de orchidee op het .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.