vendredi 18 décembre 2015

Irrigatie

Met irrigatie kunnen twee gewassen per jaar . Milieueffecten van irrigatie zijn de veranderingen in hoeveelheid en hoedanigheid van bodem en water als gevolg van irrigatie en de daaruit voortvloeiende . Bewatering voor bijvoorbeeld bloempotten, plantenbakken of individuele struiken. Het kunstmatig bevloeiing van land. Grote opslagbekkens achter stuwdammen kunnen hierbij een grote rol spelen.

In drogere periode wordt via . Bij gebruik van micro- irrigatie is het doel om de grond diep genoeg te verzadigen. Alleen is de manier om dit te bereiken anders. Met micro- irrigatie wordt het . Landbouw en water kunnen niet zonder elkaar.


Irrigatie is bijna net zo oud als de landbouw. Heb je te weinig water, dan zul je het moeten . Alternatieve waterbronnen voor irrigatie.

Op deze pagina: Welke waterbronnen kan ik als alternatief voor diep grondwater en leidingwater gebruiken voor . Water en teelttechniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met behulp van irrigatie kan in grote delen van de . Dit resulteert in een lagere, meer consistente watertemperatuur voor de planten tijdens de irrigatie cyclus. Daarbij komt uiteraard ook dat de groei van de . Een boer kan bijvoorbeeld besluiten zijn land op kunstmatige wijze . In grote delen van de wereld is landbouw zonder irrigatie onmogelijk.


Ook in Nederland is de landbouw voor verschillende gebieden gedurende bepaalde . Veel landbouwgrond in Spanje wordt geïrrigeerd.


Dat gebeurt vaak erg energie- en kapitaalintensief. Het Europese land- en tuinbouwareaal dat uitgerust is voor irrigatie groeit, vooral in de landen rond de Mediterraanse Zee. Wat is de betekenis van irrigatie ? Het hoofddoel van de preparatie met instrumenten is de irrigatie , waarmee desinfectie plaatsvindt en het vullen van het kanaal.


In verschillende ontwikkelingslanden vormt irrigatie zelfs tot van het totale . Zij beheersten als geen ander, volgens de Arabische traditie, de techniek van irrigatie.


De moerasgebieden werden gedeeltelijk drooggelegd . Bedien vanaf je app je volledige beregeningssysteem rondom je huis.

Sluit tot sproeiers en 2 . Optimaal teeltresultaat en duurzaam watermanagement. Met de irrigatiecomputers van Hotraco Horti is het mogelijk om doelgericht te irrigeren in groepen. Toro Aqua-Traxx is een uniek gepatenteerd druppel irrigatie systeem, speciaal ontwikkeld voor de akkerbouw, volle grond groenteteelt en sierteelt.


Beregening en irrigatie online kopen bij vidaXL.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.