mardi 8 décembre 2015

Alocasia polly

Omdat de nerven van de plant zo goed zichtbaar zijn wordt hij In Nederland ook wel . Deze kamerplanten worden ook . Alocasia soorten behoren tot de familie Araceae. Een frisgroene tropische kamerplant die zorgt voor de juiste sfeer in je interieur. Is compacter dan de soort en heeft ook ruwer blad. En met een korte gebruiksaanwijzing heb je bij deze plant geen expertise, .

Het is gelukkig ook niet de moeilijkste plant om te verzorgen. Controleer daarom regelmatig met een . Alle kamerplanten komen bij ons rechtstreeks van de bloemenveiling (Aalsmeer). It comes in a tall by wide plastic nursery pot.


Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op voorraad. Verkleurde of verdorde bladeren?


Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Door een aantal eenvoudige tips in acht te . This plant has been sad for a while.

We adviseren u wel om volle zomerzon te vermijden. This houseplant has scallope purple-green leaves accented with silvery-white veins. It grows inches tall and.


It has a few common names such as elephant ear plant and . De Olifantsoor is een eigenzinnig plantje met een rare naam.


Een type dat elke ruimte in huis opvrolijkt! Levertijd: Voor uur bestel volgende dag geleverd. Schrijf de eerste review over . Afbeeldingen zijn een zo waarheidsgetrouw mogelijke weergave . Een Afrikaanse maskerplant als groen kunstwerk in de woonkamer.


Vermijd echter de felle zomerzon.


Ook wanneer het wat donkerder is zal hij je niet teleur stellen. Koop of Verkoop alocasia op Marktplaats. Geworteld stekje van de alocasia polly.


The alocasia polly features dark, waxy green leaves with silver veins throughout. Overige leveranciersinformatie, MPS GAP.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.