jeudi 10 décembre 2015

Gardena easycut 400

Jezelf in allerlei bochten wringen behoort tot het verleden met de Gardena EasyCut 400. Deze 4watt elektrische grastrimmer met een maaibreedte van 25 . Bestel je Gardena EASYCUT 4Grastrimmer onderdelen en accessoires onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. Comfortabel, makkelijk te gebruiken, een teleschopische steel, ergonomische handvaten en een krachtige 400W motor. Daardoor heb je een langdurig .

De trimmer is voorzien van een telescoopsteel en een verstelbare . Draadspoel van meter geschikt voor: turbotrimmer EasyCut 4, turbotrimmer ComfortCut 45 turbotrimmer PowerCut 50 turbotrimmer EasyCut 4, . GARDENA Easy CUT 4Spoel voor trimmer. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Coolblue: alles voor een glimlach.


Vind gardena easycut 4op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De Gardena EasyCut 4Grastrimmer is verkrijgbaar vanaf € 599.

Deze krachtige elektrische turbotrimmer maait het gras en onkruid . Deze Gardena trimmer is een echt lichtgewicht, de bediening is zeer eenvoudig en hierdoor voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Prosto od HUSQVARNY - podkaszarka Gardena EasyCut 4o mocy 400W, z szerokością roboczą. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De 4W motor is bijzonder krachtig, wat betekent dat de trimmer een sterk en . Gebruikt: In perfecte staat bijna niet gebruikt!


Cirkelmaaiers) - Te koop voor € 3 in Beringen Paal. Of je nu een bestaande tuin hebt of plannen hebt voor een nieuw tuinproject, er is altijd wat te doen in je tuin. Vermogen 4W, Diameter snijcirkel 2mm, Draaddiameter mm Draadlengte m, Draadverlenging . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Met doordachte en comfortabele kenmerken, die volledig . De graskantsnijder is een lichtgewicht gereedschap om zeer kleine oppervlakten regelmatig te verwerken.


Het vereist niet veel onderhoud.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.