mardi 17 juin 2014

John deere zitmaaier x155r

Bekijk alle advertenties van. Vergelijkbare advertenties . BriggsStratton motor hydrostaat maaidek 107cm maaibreedte met . Laagste prijs Eenvoudig bestellen Advies nodig? X155R - Zitmaaiers en tuintrekkers.

Aanbevolen maaioppervlakte. De X1combineert betrouwbaarhei duurzaamheid en kracht in elk aspect van zijn constructie, waaronder een volledig gelast stalen onderstel en een . Maar onze tuintrekkers en zitmaaiers kunnen nog veel meer dan maaien. X10 X12 X16 X115R, X135R en de X155R.


Koop hem online heel voordelig.


De nieuwe John deere zitmaaier is geboren en luistert naar de naaJohn . Opvangcapaciteit: 3liter.

Prachtige JOHN DEERE zitmaaier met achtervang. Met een pk BS POWER SYSTEEM motor. Sterk in service, het repareren, keuren en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte machines voor landbouw, tuin, park en golfbaan machines, daar staat . Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond.


Gildestraat te Naaldwijk.


Opties: Elektrisch startend. Staat van het elektrische . John Deere x 1R Motor : cill. Type Conditie, X 1R Nieuw.


Ons assortiment van zitmaaiers heeft zelfs nog meer in petto, mocht dat nodig zijn. Vermogen : Kw Cilinderinhoud: 656cc, OHV V-twin. De vangbak van deze zitmaaier met een inhoud van 3liter is vanaf de stoel te.


MulchControl werkt samen met onze speciale mulchmessen, en is beschikbaar als optie op alle zitmaaiers van de X3and X500-serie.


Nog maar net helemaal in orde gezet. Helemaal gekuist en nieuwe messen.

Links en rechtsdraaiend mes voor zitmaaier. Gebruikt zullen we blijven doen, maar u kunt bij ons ook nieuwe zitmaaiers en frontmaaiers kopen. Tweedehands aanbod voor john deere zitmaaier.


Verkoopadvertentie JOHN DEERE X 1R zitmaaier van Duitsland.


Wie deelt zijn ervaringen met zitmaaiers en geeft onze enkele aanraders of.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.