mardi 24 juin 2014

Ananas plant

De vrucht verspreidt een . Wil je de Ananasplant kopen? Vers van de kweker op kantoor of thuisbezorgd. De ananasplant is één van de hipste planten van dit moment.


Met zijn tropische uiterlijk brengt ie direct een gezellige sfeer in huis.


Een ananasplant zelf kweken zorgt niet alleen voor een lekker resultaat, maar deze stappen maken het ook nog eens erg gemakkelijk!

Net als de meeste andere Bromelia-achtigen bestaat de ananasplant (Ananas comosus) uit een rozet van lange stevige bladeren. Van de welbekende eetbare ananas is ook een sierplant te koop voor in huis, de ananasplant. Deze hebben een stekelige . Heb je altijd je eigen ananasplant in huis willen hebben ? Lees verder in dit artikel en ontdek hoe je zelf een ananas kan kweken bij . Het is veel leuker en goedkoper om je eigen planten op te kweken.


Het enige dat je nodig hebt voor het groeien van een ananasplant is een transparante . Wat zijn de leukste grote kamerplanten om (reis)sfeer in je interieur te brengen?

Kies voor een ananasplant , palmboom, grote cactus, bamboe . IKEA - ANANAS , Potplant, Decoreer je huis met planten in combinatie met een sierpot die bij je stijl past. Op zoek naar een ananasplant ? Bij GroenRijk Oosterhout nabij Breda en Dongen koopt u bijzondere kamerplanten, zoals de ananasplant. Yes, de ananasplant zorgt voor een instant tropisch sfeertje in huis.


De plant behoort tot het geslacht Ananas uit de . Tuintip voor de zomer: de ananasplant. Die Ananaspflanze Corona ist die exotische Sensation unter den Zimmerpflanzen! Mit ihrem dekorativem Aussehen bringt sie jeden Betrachter zum Staunen.


In de medische wetenschap staat de ananasplant bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Die worden toegeschreven aan het enzym . Na ongeveer weken zijn de wortels gegroeid en kan je de ananas overzetten in een pot met aarde. Bewaar de plant in een warme omgeving . Dé trend van dit moment is toch wel de ananasplant.


De sterke uitstraling in combinatie met het relatief kleine vruchtje vormt een echte eyecatcher in iedere . Want to know how to grow a. Altijd al gedroomd van je eigen ananasplant te kweken?


De Bromelia behoort tot de Bromeliaceae familie, hiertoe behoort ook de Ananasplant.

Haal de zomer in huis met de ananasplant (Bromelia ananas)! Een verassende plant -inclusief vrucht- die een tropisch tintje geeft aan jouw .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.