jeudi 26 juin 2014

Algen verwijderen in zwembad

Bestrijd en voorkom algen in uw zwembad met onze praktische tips. Onze specialisten geven u. Algen verwijderen uit het zwembad. Een zwembad wordt groen door algenvorming.


Om de algen uit het zwembad te verwijderen kun je het volgende doen:.

Wat te doen tegen algen in het zwembad bij zandfilter? Groene algen uit een zwembad verwijderen en voorkomen. Groen water door drijvende algen is een veelvoorkomend probleem bij zwembaden.


Vaak zijn algen de oorzaak.


Lees hier wat u er aan kunt doen! Ik ben bezitter van een Intex opzetzwembad met een diameter van meter. Vorig jaar en begin dit jaar is het me niet gelukt het zwembad.


Meer resultaten van zwembadforum.

Als je veel alg in het zwembad hebt wil dat ook zeggen dat je te weinig desinfectie in het. Wie weet hoe ik dubbelzijde tape kan verwijderen ? Als je zwembadwater groen kleurt, weet je dat je met algen te maken hebt en is het kwaad al geschied. Groen zwembadwater wijst op de aanwezigheid van algen in het water.


Standaard kan je deze bestrijden met Anti- Algen.


Ga de algen in uw zwembadwater op de juiste manier te lijf om uw zwembadwater. Last van algen in uw eigen buitenzwembad? Als u de groei van algen in het zwemwater niet tijdig een halt toeroept.


Dit is misschien wel de hoofdoorzaak van groen zwembadwater : algen. Er zijn verschillende manieren waardoor algen in het zwembadwater terecht kunnen . U kan algen in uw zwembad bestrijden door de Chloor- en pH-waarde op pijl te brengen. Dit kan enkel met een zandfilter.


Het bestrijden van algen kan op verschillende manieren. De methode die het best bij u past, hangt af van de installatie die u gebruikt voor de filtratie van uw . De algen zakken naar de bodem of blijven in het water zweven. Als u een zwembad heeft, dan vergt dit zwembad regelmatig onderhoud.

Als u uw zwembad niet bijhoudt qua onderhoud dan kunt u algen in uw bad krijgen of. Controleer de waarden van uw zwembadwater met de Interline teststrip of de Interline Digitale testset. Gratis e-book met tips onderhoud .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.