lundi 9 juin 2014

Slakkenverdelger

Slakken bestrijden in de tuin of in huis? Slaken bestrijden kan op verschillende manieren. Lees hoe u slakken kunt bestrijden!


Je hebt twee soorten slakken in jouw tuin: slakken met een huisje en naakte slakken. De naaktslakken richten de grootste schade aan.


Je kunt slakken voorkomen.

Heb je ze toch in je tuin? Dan kun je slakken bestrijden met . We hebben het al eerder gehad over hoe je luizen kunt bestrijden in je rozen, of hoe je bladluizen kunt bestrijden in het algemeen. Maar er zijn nog een aantal . Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar.


Eindelijk hulp bij het bestrijden van de vele slakken. Maak een lokdoos van een leeg boterbakje. Graaf dat tussen de planten in zodat de bovenkant van het bakje op gelijke hoogte is met de aarde.

Vraatzuchtige slakken in je tuin, hoe geraak je er vanaf? En vooral, zonder gif in onze moestuin. Zo gaan we te werk: Haksel een . Heeft u last van slakken in de tuin?


Deze tuiniers hebben een wel heel organische slakkenverdelger gevonden: de eend.


Gelukkig zijn ze goed te bestrijden en zijn er ook manieren om slakken in de tuin te voorkomen. De slakkenverdelger Arionex van Edialux is een lokmiddel in korrelvorm tegen slakken in sieren moestuin. Zij zijn samen met lijsters de door de natuur op punt gestelde en onverbiddelijke slakkenverdelgers.


Een stevige, discrete en betrouwbare oplossing om ongewenste slakken in de tuin kwijt te raken. Op de bodem legt u uw keuze van . Natuurlijk slakken bestrijden?


Bestrijd de slakken in jouw tuin met aaltjes of slakkenkorrels. Een hondvriendelijke tuin aanleggen hoeft niet moeilijk te zijn. Een geschikte tuin voor de hond kan met enkele handige tips al gemaakt worden.


HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken. Bestrijdt slakken snel, veilig en effectief met 1 natuurvriendelijke korrels. Doodt de slakken in hun natuurlijke.

Bio slakken verdelger edialux van het merk Edialux is beschikbaar bij Brico voor de prijs van €12. Ja, ik waarschuw u alvast: dit wordt weer een moordlustig stukje. Vol met methoden om van een hinderlijk schepsel af te komen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.