lundi 14 août 2017

Vliegenraam gaas

De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Ik heb ze allemaal met dit gaas hersteld en ze zien er weer helemaal nieuw uit. Professioneel horrengaas gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen?


Bekijk alle mogelijkheden op de website van Horrenbouw! Een hor of vliegenraam is een stuk gaas dat voor een raam of deur kan worden geplaatst om insecten en spinnen buiten te houden, maar wel lucht vrij in of uit te.

Indien u een aantal ramen te vervangen . Zoek je sterk vliegengaas, muggengaas of horrengaas uit RVS 3kwaliteit? Ook dan hebben we de meest ideale horren voor u, met speciaal pollenwerend gaas. Zo heeft u binnen én geen last meer van insecten, en ook niet meer van . Voor elke vliegenraam of vliegendeur kan u op ons beroep doen als de gaas beschadigd is.


Wij zorgen voor een snelle en professionele herstelling!


Bekijk de verschillende categorieën vliegenramen , vliegendeuren en.

Leg het vliegenraam op een stevige tafel. Verwijder het oude gaas door de kunststof pees uit te halen. Reinig het frame en de pees.


De kunststof pees insmeren . Dankzij een FenekO vliegenraam haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u. De kleine maasmaat van het gaas (29mm x 13mm) garandeert u een . IJzerzaag (eventueel op verstekbak) . Verfijnde afwerking: het vliegenraam in hoogwaardig aluminium kunt u volledig afstemmen op. Optioneel kan u kiezen voor een Clearview of Petscreen gaas. Clearview gaas wijkt af van het standaard grijze gaas doordat het een grotere.


In vele gevallen kan U zelfs niet merken dat er gaas in het vliegenraam zit. In de meeste lokale doe-het-zelf. Wij hebben gewoon bij onze . Tevens kan U het raam openen en sluiten zonder het vliegenraam te.


De zwarte clearview gaas is zo geweven dat de doorkijkgraad groter is dan de standaard licht grijze gaas.

Voor industrieel gebruik kan je de vliegenramen ook.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.