mardi 15 août 2017

Planten in woonkamer

Voor elke plek in huis is er wel een geschikte plant te vinden. In de woonkamer kies je misschien liever voor decoratie planten , terwijl in de werkkamer een . Maar hoe werken deze planten precies? Het inrichten van je woonkamer met planten is een leuke bezigheid en zorgt voor veel sfeer, en zuurstof, in je woonkamer. Elke ruimte in huis heeft andere .

Kies hieronder de hoogte die het mooiste past in jouw woonkamer of kantoor. Door deze planten met elkaar te combineren, ontstaat er groene oase. De lente is een vrolijke periode waarbij de eerste planten ook buiten weer.


In dit seizoen zien we dat kamerplanten hun plek in de woonkamer verruilen voor . Dan zijn hangplanten de perfecte uitkomst, deze kunt u . Wist je dat de lucht in huis hier ook beter van wordt?


Grote planten hebben veel minder vaak water nodig en zijn dus makkelijker te. De sansevieria (ook wel bekend als de vrouwentongen) geeft je woonkamer of .

Het portfolio van Boom in Huis - Fabio Steijn. Projecten met bomen, grote planten en kamerplanten in originele plantenbakken. Huizen, kantoren, restaurants.


Veel planten in het interieur is weer helemaal in. De kamerplant is weer helemaal terug van weggeweest. Het mag groter, aparter en voller dan ooit.


Heb jij net als ik ook te weinig licht in je woonkamer ? Planten in terracotta potten, in stolpen, op . Dan kun je goed een donkere woonkamer opfrissen met kamerplanten!


Een manier om een huis gezellig te maken is een kamerplant. Ben jij niet zo goed in het onderhouden van planten of is jouw huis erg donker? Zie jij jouw woonkamer graag gevuld met mooie kamerplanten, maar wil je hier niet.


Wie zijn of haar woonkamer wil opfleuren met een bloeiende kamerplant, kan kiezen voor de witte orchidee.


De orchidee is een sierlijke plant met witte bloemen . Wie zijn woonkamer om wil toveren tot een Urban Jungle kan met de gatenplant - ofwel Monstera Deliciosa- zeker uit de voeten. Deze oersterke klim- plant met .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.