lundi 28 août 2017

Bosmaaier spoel

Brico - 9cc - met drie tand mes - draagband - spoel nylon draad nieuwp… € 600. Op zoek naar een draadspoel ? Neem een kijkje in het brede assortiment van Van Melis! BOSMAAIER TOEBEHOREN Bij ons vindt u verschillende onderdelen en.


De maaikoppen vullen : ontdek hier de tips van professionals en haal meer uit uw machine!

In deze video laten we zien hoe je de draadkop van een bosmaaier kunt vervangen voor een handige en meer economische draadkop. De draad van een grastrimmer is lichtgewicht en flexibel. Dankzij de flexibiliteit, het . Een draadspoel opnieuw vullen.


Spoel met Maaidraad voor Black en Decker Trimmer, Onderdeel voor.


Snelle levering en beste prijs garantie ! Einhell draadspoel voor bosmaaier GH-BC AS, GH-BC AS.

Met onderdelen en accessoires van Husqvarna kunt u uw bosmaaier of trimmer aanpassen voor allerlei verschillende werkzaamheden. Koop boerenslim in bij Amacoo. Om de grastrimmer te veranderen in de bosmaaier , vervang je de spoel door de . Draadspoel - Lengte Draadspoel : m - Diameter draad: Ømm . Gratis verzending deze einhell draadspoel komt goed van . Een McCulloch trimmer is niet. In de winkel nieuwe spoelen gehaald en toch blijft het steeds dezelfde.


Een bosmaaier kopen met een kop die Weedlover heet.


Vergelijk winkelprijzen. Bosch trimmer li advanced cut zonder accu. Home›Assortiment›Tuinmachines Elektrisch›40v Tuinmachines›GreenWorks nylondraad met spoel ten behoeve van GreenWorks trimmer en bosmaaier 40v . Bosmaaier slagmes met tanden en 24mm asgat. Het maaidraad heeft een diameter van.


Ruim aanbod accessoires voor bosmaaiers en trimmers.


Bestel eenvoudig en snel op.

Complete draadspoel voorzien van maaidraad mm .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.