vendredi 18 août 2017

Groenten in de tuin

Hoe groot wordt je moestuin en welke groenten kies je? Dat hangt af van je vrije ruimte en tijd. Je kunt beter klein beginnen en je tuin zo organiseren dat je hem . Groenten kweken in je eigen moestuin, dat is puur genieten.


Ontdek welke groenten het makkelijkst zijn om zelf te kweken.

Welke groenten en fruit kun je zaaien en wanneer? Bekijk onze zaaitips in de zaaikalender. Pompoen is misschien wel de makkelijkste groente in de moestuin. Onze tuin is niet al te groot.


Er staat een klein schuurtje, we hebben een terras, een paar struiken, een pergola met wat klimplanten en een paar . Wij zetten enkele voor- en nadelen van groenten zaaien en planten voor je op een rij.


Om je eigen groenten of kruiden te kweken heb je niet noodzakelijk een grote tuin nodig. Horta vierkantemetertuin volstaan .

Bij die eerste aarzelende zonnestralen begint het al lichtjes te kriebelen om met potgrond en . Spinazie kun je bijvoorbeeld al in maart en april zaaien. Worteltjes, radijsjes, courgettes of tomaten uit eigen tuin. Maar een groente - tuin eist aandacht en inzet.


Vroeger waren ze belangrijk om in . Financieel voordelig is eten uit eigen tuin natuurlijk ook.


Tenminste, voor mensen die voldoende tijd hebben. Nu het weer lente is willen we natuurlijk graag buiten zijn. Waarom zou je niet lekker . Ben je niet in het bezit van een grote moestuin of moet je het zien te redden met een kleine stadstuin? Dan is de vierkante meter . Als ik daar aardappelen, sla en diverse andere groenten in kweek hoelang kan ik daar met een gezin van personen van eten?


Alle soorten groenteplanten voor moestuin, volkstuin, balkon of keuken.


Profiteer van jarenlange ervaring en grote voorraad. Vanaf maart kun je groenten zaaien. Zaai ze binnen of in een kas of koude bak.


Met groente uit eigen tuin weet je zeker dat je verse biologische groente eet.

Bovendien smaakt voedsel uit eigen tuin toch het lekkerst! Ook in je eigen tuin kan je deze principes toepassen om je gewassen te. Je groenten en fruit varen er wel bij én je hoeft niet drastisch te werk te gaan met . Zelf groenten en fruit kweken past helemaal in het plaatje van zelfvoorzienend en gezond leven.


We hebben veel voor huis, tuin , terras en dier, waarbij alles wat groeit en bloeit de boventoon voert. Wanneer je namelijk biologisch geteelde zaden en dito grond .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.