jeudi 17 août 2017

Bodembedekker waldsteinia ternata

De Goudaardbei is een gemakkelijk plantje en goede wintergroene bodembedekker. Hij wordt veel gebruikt als onderbeplanting bij heesters. De plant doet het goed op een droge bodem in de schaduw.


De voorkeur gaat uit naar . Bekijk hier de top van de beste bodembedekkers. Groenblijvende of wintergroene bodembedekkende vaste planten.


Direct te bestellen online en door . Is een wintergroene vaste plant met een kruipende, bodembedekkende habitus en donkergroene, . Deze goudaardbei bloeit van april tot begin juni met . Goudaardbei ( waldsteinia ternata ) bodembedekker - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Waldsteinia Ternata - Goudaardbei kopen.


Bloeit het best op een zonnige plaats. De waldsteinia ternata is een groenblijvende bodembedekker die zich verspreidt zich met ondergrondse uitlopers. Het groene blad lijkt veel . De goudaardbei is een vrolijke bodembedekker die bloeit met leuke gele bloemetjes.


Zoals de naam al zegt is het een . Ontdek de nieuwste bodembedekkers producten op Storesquare.


WALDSTEINIA TERNATA Goudaardbei - pot 9x9cm. Bodembedekkers online bestellen bij Budgetplant. Het hele jaar door vaste lage prijzen.


Een kruipende bodembedekker met leerachtig glanzend blad en gele bloemen.


Kan op schaduwrijke plaatsen groeien en is tevens een goed alternatief voor . Hij groeit zeer snel uit tot . Geschikt voor borders en vakbeplanting. Ben je op zoek naar een bodembedekker die zorgt voor kleur in je tuin? Dit is een fleurige bodembedekker met felgele . Nederlandse naaGoudaardbei.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.