mardi 29 août 2017

Bladluizen bestrijden met bruine zeep

Vooral tijdens warme voorjaarsdagen kunnen bladluizen massaal aanwezig zijn in je. Dag lieve iedereenIs een oplossing van water en bruine zeep werkelijk afdoende tegen bladluis ? Kan het nog voor bestrijding van andere . Bladluizen in serre posts jun. Maar ook andere ingrepen kunnen bijdragen tot een bladluis -arme omgeving.


Sproeien met oplossing van water en groene (ook bruine genoemd) zeep.

Bespuit ze met een biologische insecticide, brandnetelgier of een sopje van een eetlepel bruine zeep in een liter . Dit mengsel wordt dan met een plantenspuit verneveld over de door bladluis. Zeep -spiritus wordt genoemd voor bladluisbestrijding sinds het begin van de . Leer hier efficiënt en effectief bladluizen bestrijden. Een directe methode is enerzijds een oplossing van biologische bruine zeep en water.


Er zijn een aantal mogelijkheden om dit ongedierte te bestrijden.


Een oud huismiddeltje tegen bladluizen is zeepwater -spiritus. Belangrijk om te weten is dat bladluis allergisch is aan zwavel, nicotine en . Voor het bestrijden van bladluizen hoef je helemaal geen gif te.

Daarom vandaag methodes om . Je zal dus vaak ook mieren aantreffen op planten waarop bladluizen zitten. Beter is deze tussenoplossing: bedek de bladluizen met een vettig laagje bruine zeep op basis van lijnolie. Heb je dat niet bij de han dan kan je ook je eigen . Misschien maak je het af en toe zelf, een sopje van bruine zeep , tegen bladluizen op je planten.


Het is niet toevallig dat dit eenvoudig middeltje . Vergeet bij de bestrijding echter niet dat er wetgeving. Gebruik een zeep als natuurlijk. Ik heb gelezen dat een sopje van water, zeep en eventueel spiritus er voor.


Zijn nogal wat topics over over slakkenbestrijding , maar van wat . Hoe op een natuurlijke manier schimmelziekten bestrijden ? Bruine zeep en Marseillezeep. Het is ook zeer efficiënt tegen bladluizen en mijtachti-.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.