mardi 7 mars 2017

Planten die vliegen verjagen

Last van muggen en vliegen ? Laat de natuur een handje helpen! Deze planten tegen muggen en vliegen zijn een mooie aanvulling voor je stal . Het heeft een aangename geur voor de mens, maar vervelend voor vliegen , dus maak je twee keer winst. Een plant kan je overal in huis zetten .

Vliegen Verjagen Met Planten. Ook de geur van basilicum valt niet goed in de smaak bij vliegen. Zet daarom een basilicumplantje in je keuken.


Je kunt deze plant het best op een zonnig plekje zetten, want basilicum heeft veel licht nodig.


De plant weert muggen en vliegen af, daarnaast . Na onze tips sommen we ook nog enkele planten op die vliegen op een . Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van .

Sommige planten weren vliegen gewoon af, maar andere planten eten ze ook . Er bestaan manieren om deze vliegen te verjagen , al zijn. Een grondige schoonmaak en enkele specifieke planten plaatsen kan al . Deze plant moet je zeker in huis halen als je last hebt van spinnen, insecten en. Welke planten trekken volgens jou vliegen aan?


Allemaal verjaagd en toen de zak héél goed dichtgevouwen. Met deze huis-en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie.


Mooi meegenomen: deze planten houden muggen op afstand . Niets is lastiger dan vliegen in huis of aan tafel tijdens een gezellige barbecue op uw terras. In huis zitten ze niet enkel aan uw etenswaren maar bevuilen ze . Ik heb er zes hangen, (nepenthes heten ze) het zijn tropische bekerplanten en ze trekken speciaal die vieze dikke groene vliegen op zich aan . Kent iemand een middel tegen vliegen posts jun. Notenboom tegen vliegen posts feb.


Ik dacht altijd dat alleen DEET goed werkt tegen muggen.


Maar er zijn planten die efficient werken tegen het gezoem. Je kunt verschillende zakjes met aromatische planten maken, zoals .

Wij bieden verschillende producten aan om vliegen binnen of buiten te verjagen. Altijd voordelig en altijd op voorraad. Het is een 1 natuurlijk en plantaardig product dat vliegen zeer effectief weg houdt . Ontdek welke planten tegen muggen werken, zodat je weet wat helpt tegen.


De geur van azijn zal de vliegen wegjagen.


Je kunt allerlei planten tegen muggen in je tuin plaatsen om muggen te verjagen. Niet alleen muggen vinden de lavendel plant niets ook motten, vliegen en .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.