mardi 7 mars 2017

Kattengras kweken

Kattengras kunt u makkelijk zelf kweken. Zaadjes kunt u los kopen of zijn samen te koop met een potje of bakje en een groeimedium. Ik ben nu kattengras aant kweken in zoon bakje.


Vul een potje met wat aarde en strooi de kattengras zaden uit. Ik wil graag kattengras kweken in een grote bak. Ik heb gisteren bij de intratuin kattengras gehaald Mijn kittens zijn hier.

Om zelf kattengras te kweken kun je gebruik maken van een snelkiemzak of snelkiembak van Gimpet. Vul de verpakking met wat water en plaats de bak of zak . Kweek uw eigen kattengras voor uw kat! Dit stimuleert de maag van de kat en draagt zorg voor uitstoot van de . Ik heb een kweekbak specifiek voor katten gras aangeschaft. Hiervoor gebruik ik universele potgrond en gerst zaad.


Ideaal voor katten die iedere keer aan de kamerplanten knagen.


Het is een makkelijke manier om gras te kweken als er geen geschikt kattengras te vinden is. Gerstzaad van kattengras om zelf te kweken , pakje met gerstzaad welke binnen een paar dagen volgroeid kattengras wordt na het toevoegen van water.

Nu wil ik dit in een (van binnen) verroest bakje doen. Bestel nu voordelig, snel en eenvoudig! Eenvoudig en eigenhandig kattengras kweken.


Gimpet zacht kattengras met weiland geur aroma zit in een aluminium bakje waardoor je gemakkelijk zelf kattengras kunt kweken.


Uw kat wordt aangetrokken door het kattengras en gaat hiervan eten,. Voor een kitten is het nog niet noodzakelijk kattengras te eten. De variëteiten die we geselecteerd hebben voor u zijn gemakkelijk om te kweken , onmisbaar in een fijne keuken (behalve het kattengras ) en geven een . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en . Uw kat is een schoon dier en hij toont dit door continu zijn vacht schoon te likken.


Hierdoor slikt uw kat veel haar in en ontstaan er haarballen. Budget kweekset om heerlijk vers gras voor uw huisdieren te kweken : kattengras , vogelgras en knaagdierengras. Bij kattengras gaat het om specifieke gras planten, welke erg goed verdragen worden door katten.


Het zaad kan in de woning groeien en zo door katten gegeten . Deze set bevat een prachtige keramische schaal om het gras.


Deze plant heeft de naam omdat katten van de plant gaan eten waardoor de. Dit soort wordt geteeld als kiem- of spruitgroente (voor de witte kiem dus) of als microgroente (voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad). Eigen kweek tuintje voor je kat.


Gemakkelijk zelf te kweken.

Heerlijke snack voor je kat(ten). Voordelig online kattensnack bestellen bij .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.