vendredi 24 mars 2017

Groenten kweken in bakken

Vul je balkon of terras met sla in bakken , kruiden in potten , aardbeien . Terras of stadstuin en toch verse groenten en kruiden telen en oogsten? Ook in potten kan er een leuke en lekkere moestuin worden aangelegd. Er zullen groenten zijn die je daardoor de moeite vindt om in potten te telen maar.


Verse groenten kweken in potten.

Moet je ze eerst binnen voorzaaien of kan het meteen buiten? Welke soorten zijn geschikt . Wie groente wil kweken en een kleine tuin heeft of alleen een terras, moet slim zijn. Als je grond niet geschikt om te moestuinieren of je hebt te weinig plaats, zaai en kweek je groenten dan in potten of zakken.


Op het terras of het balkon, met potten en bakken kun je alle kanten op.


Je kunt bijna alle groenten in potten kweken , maar sommige zijn er wel héél geschikt voor. Vertical Veg zet de top voor je op een rijtje. De bakken zijn ruim 40cm diep, daarin kan ik .

Waarom groenten kweken in potten ? Avontuur: raapstelen, snijsla of ijskegelradijsjes. Groenten in potten (Foto: Stefan Jacobs). Ze zijn onbekend in de winkel, . Vandaag ga ik het hebben over een balkonbak voor het kweken van je verse groente en kruiden, en hoe je optimaal gebruik maakt van de . Maar net als in een moestuin groeien een heleboel groenten ondergronds.


Potten lenen zich dus uitstekend voor het kweken van wortelen en knollen. Zelf groenten kweken kan heel eenvoudig op je eigen binnenplaats, balkon of terras. Zet op je terras of balkon potten en bakken van verschillend formaat, . De zaden kiemen vrij vlot.


Hun wortels gaan niet zo diep en dus ze nemen genoegen met een vrij platte bak of pot van . Er wordt veel informatie gegeven over groente in potten en bakken. Kweek je groenten in een pot!


Courgettes, erwten, bieten en nog veel meer kun je gewoon in een pot kweken. Iedereen kan zelf zijn eigen groenten , fruit en kruiden kweken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.