mercredi 22 mars 2017

Meloenschep

Met deze meloenschep schep je mooie bolletjes uit een meloen. Leuk voor fruitsalades, garneringen en desserts! De OXO Good Grips Meloenschep heeft twee roestvrijstalen schepjes waarmee meloenbolletjes in verschillende maten gemaakt kunnen worden.


De OXO Meloenschep is uitgerust met een grote en kleine schep.


Hiermee is het heel gemakkelijk om meloenbolletjes te scheppen, bijvoorbeeld voor garnering . Handige tool voor het maken van meloenballetjes van 2cm groot.

Ook kun je de meloenschep gebruiken om kleine ijsbolletjes te scheppen. De meloenschep heeft twee verschillende maten schepjes. Maak gemakkelijk de mooiste meloenballetjes met deze OXO Meloenschep ! Bestel vandaag nog bij Cookinglife! Je maakt een zomerse salade helemaal af door gebruik te maken van de meloenschep van OXO Good Grips.


Kitchen Craft Meloenschep Meloenschep van het merk Kitchen Craft.


Henckels- Twin Select Meloenschep : Twin Select meloenschepje. Deze schep heeft lepels aan beide uiteinden van .

De beste Meloenschep producten kopen? Kijk snel online op MyXLshop. Ook kan de meloenschep gebruikt worden om . Sint-Pieters-Leeuw: In voorraad. The Restylers Corellistraat 24.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . Brabantia Tasty Colours Meloenschep Pink - Alle soorten kleininventaris. Marindex levert alle huishoudelijke artikelen die nodig zijn voor uw verhuur. De mooiste bolletjes uit een meloen maakt u met deze meloenschep van OXO Good Grips. Ontzettend leuk voor in garneringen, desserts en fruitsalades.


Oxo Good Grips Meloenschep ().


Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Op Speurders vind je Roestvrijstalen Decoratieve Meloenschep.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.