vendredi 10 mars 2017

Ea keerklep

Keerklep EA als universele beveiliging voor toepassing in drinkwaterinstallaties. De EA is een controleerbare keerklep. Wildkamp helpt u graag verder!


Er is sprake van een terugstroombeveiligingseenheid als de keerklep is voorzien van de voor de goede werking en . De Watts EA messing keerkleppen bieden een- voudige en doeltreffende bescherming tegen ver vuiling van het drinkwaternet.

Deze beveiligingen voorkomen . EA terugstroombeveiliging geplaatst moet worden. Infoblad horeca: Door het verkeerd aansluiten van toestellen of delen van een installatie kan in bepaalde situaties het drinkwater worden verontreinigd. Beveiliging type EA : controleerbare keerklep.


Voorbeelden beveiliging type EA. Buitendraad - wartelaansluiting. Met onze beveiligingstoestellen bent u altijd zeker van helder, .

EB) de controleerbare keerklep ( EA ) kan vervangen,. EA geplaatst moet worden ligt in het beheer van deze beveiliging en de . Het uitwisselen of reinigen van een vervuilde keerklep is een kwestie van enkele . EA beveiligingseenheid met. Met de aftap- en controlemogelijkheid kunt u, zonder de keerklep te.


Deskundig advies en snelle levering. Je plaatst de keerklep achter de watermeter en voor het eerste afnamepunt. Op de meeste goedgekeurde keerkleppen van het type EA vind je stopjes.


Atmosferische contactonderbreker met bewegende element. DC Beluchter zonder beweegbare delen. EA Controleerbare keerklep. Voordelig en eenvoudig bestellen bij Witway!


EA keerklep om uw drinkwater te beschermen tegen vervuild water. Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en . Werkingsprincipe: EA volgens Waterwerkblad 3.

Een controleerbaar mechanisch beveiligingstoestel voorzien van een . KEMPER keerklep RV ter beveiliging met een stromingsoptimale behuizing Figuur 062. VSH waterkogelkraan EA Protect FF 28. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Watts Industries messing keerkleppen voorkomen terugstroming van drinkwater of water van onbekende kwaliteit tot en met gevarenklasse 2.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.