mercredi 15 mars 2017

Japanse esdoorn groen

De volwassen hoogte van deze grote heester is ca. Sommige soorten (bijv. “Chitose yama”) verkleuren in de zomer naar groen. Dit staat in de beschrijving van de soort.


Standplaats: half-schaduw. Afhankelijk van de soort kan de bladkleur tinten van groen , geel, roo .

Van stervorming tot zeer fijn ingesneden en van groen tot rood. Het is een genot om de knoppen in . Hij draagt diep, ingesneden, groen blad met een fijne, kantachtige uitstraling, dat . Hij heeft een intense kleur groen , oranje of rood en in het najaar een prachtige . Geen snelle groeier, maar ondanks dat kan de esdoorn na jaren metershoog worden. Bestel hier direct voor een scherpe prijs!


Goedkoopste landelijke bezorging in heel NL.

Japanse Esdoorn Groen kopen. Zijn jongste bladeren zijn oranje, terwijl de oudere bladeren geel en groen kleuren. Naast de basisuitvoering met groene bladeren zijn vooral de soorten met rood blad. De bladeren zijn frisgroen.


Met bronsrode, zevenlobbige bladeren, deze worden later bronsgroen.


Deze Aceraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 3centimeter. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over . De kleurnuances lopen van groen en oranjerood tot bruin. Andere gebruikte benamingen: Bloeitijd:.


Bloemkleur: Hoogte min-max:. Bladeren: eerst groen , dan rood.


Hij dankt zijn botanische naam aan de handvormige bladeren die . De Going Green heeft - hoe raad je het - spectaculaire groene bladeren. Afbeeldingen zijn een zo waarheidsgetrouw mogelijke. Deze heester is goed winterhar en niet wintergroen.

De hoge (m) Europese Noorse esdoorn (A. platanoides) verkleurt in de herfst naar allerlei gele, rode en groene tinten tot uiteindelijk het .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.