lundi 13 mars 2017

Haagschaar met motor

Met de STIHL heggenscharen en haagscharen houdt u uw hagen steeds perfect in vorm. Vind uw heggenschaar of haagschaar bij een dealer in de buurt! Professionele benzine heggenschaar met STIHL 2-MIX- motor in trimuitvoering.


Dubbelzijdig geslepen messen.


Geschikt voor horizontaal en verticaal snoeien.

De Stiga SHP is een krachtige benzineheggenschaar met een vermogen van kW. Tel je hier de zwaardlengte van 61 . Mechanisch gedeelte ging stuk, maar motor is nog goed. GMH 5benzine heggenschaar wordt aangedreven door een motor van PK , met zijn 5m….


Langdurig werken met een motor - of accuheggenschaar of stokheggenschaar is lichamelijk zwaar belastend.


Het kan klachten veroorzaken aan gewrichten, . Meestal zijn elektrische heggenscharen licht van gewicht.

Van de heggenscharen met motor , zijn dit de goedkoopste . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De elektrische heggenschaar wordt aangedreven door een 2volt elektrische motor Om deze te gebruiken dient u veelal een verlengsnoer te gebruiken. Motor , 420W, 460W, 500W, 500W, 600W, 600W, 650W, 650W, 650W. Meslengte, 42cm, 52cm, 50cm, 60cm, 60cm, 70cm, 50cm, 60cm, 70cm.


Ontdek ons ruim assortiment heggenscharen van merken zoals Powerplus, Bosch, Gardena,… Bestel eenvoudig online!


Maximale mesopening mm. Een heggenschaar of haagschaar is een stuk tuingereedschap dat gebruikt kan worden om. De meeste heggenscharen worden door een motor aangedreven.


Haagschaar (benzine)Noteer hier de naam van het arbeidsmiddel.


Steeds de motor uitzetten en mesbeschermer aanbrengen, ook bij transport over korte . Een STIHL heggenschaar is een krachtige en kwalitatieve heggenschaar, verkrijgbaar op benzine maar ook als elektrische- of accu heggenschaar. De STIHL heggenscharen met benzinemotor zijn ontworpen voor het onderhoud van tuinen, parken en groene ruimtes. Ze onderscheiden zich door hun stevige . Wil je een heggenschaar kopen (ook wel hegschaar of haagschaar genoemd)?

Uw heggenschaar slijpen is belangrijk voor een strak geschoren haag. Wij vertellen hoe het moet. Wij kunnen uw heggenschaar ook voor u . HONDA Benzine haagscharen HHH-25S-7 740 Nee, Detail.


MOTOMIX speciaal brandstof 2takt motor 5L.


Dit product is niet meer op voorraad. Waarschuwing: Laatste items in . De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.