mardi 11 octobre 2016

Yucca plant

Zodra de Yucca stam de gewenste vorm heeft bereikt wordt de plant ge- marcotteerd. De Yucca staat in Nederland ook wel bekend als de Palmlelie. De plant groeit in de natuur namelijk in het zuiden van de Verenigde Staten, . De yucca zijn wortel is sterk, vezelachtig en draadvormig.


Yucca (botanische naam) of palmlelie is een geslacht succulente, meerjarige planten , die van nature voorkomen in Amerika.

Daarnaast wordt het woord yucca. De Yucca, ook wel bekend als de palmlelie, is een mooie, hippe kamerplant voor in huis. Wil je zo lang mogelijk genieten van je Yucca kamerplant ? Met zijn woeste uiterlijk is hij een stoere en ruige jongen.


Onder dit ruige uiterlijk gaat een makkelijk te verzorgen plant schuil. Ondanks zijn naam heeft de Yucca geen gelijkenis met een palm.


Spring naar Planten - Van de ongeveer bekende soorten is de Yucca aloifolia als kamerplant de bekendste. Opgelet : door hun dolkachtige bladeren .

Door de stevige stam en puntige bladeren heeft de Yucca een stoer . Bestel de mooie Yucca kamerplanten gemakkelijk en snel op Fleurdirect. De kamerplant Yucca Elephantipes, ook wel bekend als Palmlelie, komt van nature voor in droge gebieden. In de natuur zal je deze kamerplant terug vinden in . Koop of Verkoop yucca op Marktplaats.


Vind yucca plant op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Nieuw jaar, nieuwe Woonplanten van de maand. De aftrap gebeurt door de Yucca of palmlelie, Woonplant van de maand januari.


IKEA - YUCCA ELEPHANTIPES, Potplant, Decoreer je huis met planten in combinatie met een sierpot die bij je stijl past.


Deze stoere plant , ook bekend als Palmlelie, heeft Tex-Mex roots. Yuccas are very common in arid regions of the Americas. The yucca plant is easy to care for and it has care requirements that are similar to . Yucca plants are typically easy-care landscaping plants, but they can have occasional problems. One of the most common symptoms of a sick . Bijvoorbeeld als erfafscheiding en u kunt hem daar nog .

Ideaal voor een zonnige plaats. Deze prachtige, luxe oogende plant vult je woonkamer met een natuurlijk gevoel. Leuke plant voor in de woonkamer.


This beautiful plant yucca elegantly packaged will be a natural complement perfect for any space: from offices to classic apartments, from loft design to . Lately, these unusual plants have become very . De palmlelie is een meerjarige vaste plant die centimeter hoog kan worden. In zijn bloeitijd ontstaat er een bloem waardoor de totale lengte .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.