mardi 11 octobre 2016

Mini cactus

Cutest mini cactus -set van 3. Oke, dit is gewoon liefde op het eerste gezicht toch? Je zou ze bijna willen knuffelen…. Deze mini cactussen zijn echt te cute . De Cactus groeit van oorsprong in Afrika en in Midden- en Zuid-Amerika.

Zowel hoog op koude gebergtes als op de tropische Cariben. De mini Cactus is een kleurrijke toevoeging op uw leefomgeving! Uit onze collectie kamerplanten. Van het merk Warentuin Collection, dit is een goed merk.


De Cactus : een makkelijke en sterke huisgenoot die een tikkie stekelig over kan komen.


Hij is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wist je dat de Cactus van. Verschillende soorten mini cactussen.

Je kan er een terracotta potje bijbestellen voor €-​Tip: Altijd leuk om een cacti cadeau te doen ipv een kaartje te sturen. Maar weinig ruimte maar je wilt wel een kleine, onderhoudsarme plant? Ga dan voor een mini cactus.


Diverse soorten mini cactussen verkrijgbaar in 6cm pot. BELANGRIJKE TIP ALVORENS JE JOUW CACTUS WATER GEEFT. Zorg ervoor dat je jouw cactussen na ontvangst niet meteen water geeft.


Decoreer je huis met planten in combinatie met een sierpot die bij je stijl past. In deze blog licht ik de mini cactus uit. De cactus is al een paar jaar een ware interieurtrend en ik ben er nog steeds helemaal weg van.


Vind cactus plant op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Een mini cactus is een prima eerste plantje voor kinderen. In de winter zijn de cactussen in rust. Ze groeien weinig of niet.


Cactussen die onvoldoende rusten tijdens de winter zullen niet bloeien.


Tijdens die rust krijgen. In november is de kerstcactus (Schlumbergera truncatus) de woonplant van de maand.

De kerstcactus is ook bekend als Lidcactus. De leukste mini cactus nabij Borger vindt u bij tuincentrum Tuingroen in Stadskanaal. Wilt u een bijzondere mini cactus kopen in de regio Borger, dan kunt u . In veel gevallen wordt de mini cactus in de vensterbank voor het raam geplaatst, maar ook op het hoekje van de eetkamertafel staan ze zeker . Uw nieuwe kamerplant Cactus mini koopt u het goedkoopst bij Warentuin! Als enkel plantje in een potje, of met meerdere in een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.