jeudi 13 octobre 2016

Stihl bosmaaier messen

Leverbaar in verschillende soorten en maten. Stihl Maaikoppen, Messen , etc. HANDLEIDING VERWISSELEN MES OF DRAAD BOSMAAIER. Hieronder een afbeelding met de juiste volgorde.


BOSMAAIER TOEBEHOREN Bij ons vindt u verschillende onderdelen en accessoires.

Deze middelzware bosmaaier kan ingezet worden voor het maaien van gras, onkrui braamstruiken. Vind bosmaaier mes op Marktplaats. Koop of Verkoop bosmaaier stihl op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.


Ze zijn niet alleen voorzien van draadkop maar ook van slagmessen en zaagbladen. Bosmaaier stihl FS 3voor het zware werk met speciaal mes ! Geen Pak bij interesse alleen bellen . Licht, comfortabel(C) en duurzaam maar ook bijzonder krachtig.

Logistieke gegevens : Lengte : 0. STIHL kunstofmessen set stuks. PolyCut- messen en maaidraden zonder maaikop te wissele. Ik gebruik zelf een onkruidmes of grasmes op de bosmaaier.


Lichte en handige elektrische motorzeis met verstelbare beugelhandgreep. Onderhoud en toebehoren voor de bosmaaier. CE gemarkeerde uitrustingsstukken(maaikop, slagmes of zaagblad).


Slagmes uit staal voor het afmaaien en . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Op het gras werden de maaikop en de messen voor dikke onderbegroeiing.


Benzine bosmaaier 57CC( met sla-touw en mes ). Standaard uitgevoerd met een slagmes. Many translated example sentences containing bosmaaier – English-Dutch dictionary. De messen moet je wel frequent slijpen als je zoals wij veel distels.


Bekijk ons assortiment Bosmaaiers in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Mesbalk verstelbaar van 0-1o , € 30 € 40 € 900 .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.