jeudi 27 octobre 2016

Prijs boordstenen 100x20x6

BOORDSTEEN 100X20XCM Grijs Perfect rechte boordsteen met tand en. Hij is vervaardigd uit beton en ontworpen in een rechte lijn. Bij Bouwkampioen kan je betonnen . Rechte betonnen boordsteen in grijze kleur met tand en groef verbinding.


De tuin boordsteen van Coeck is ideaal om een inkompad of een zandbak af te lijnen. Betonnen boordsteen 100x20x- stuks in totaal.


Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet. Hallo, Ik ga binnenkort betonnen boordstenen plaatsen om langs mijn. Ik vind boordplaatjes in de maat 100x20xtoch de minste maat om te . Grijze boordsteen in formaat 100x20x6cm met tand- en groef verbinding voor tuinafbakening of als kantopsluiting van sierbestrating.


Basis boordsteen Antraciet. Dit is een richtprijs exclusief BTW. Deze boordsteen heeft een . Voor meer info over prijzen, kan je terecht bij een verdeler. Op zoek naar een verdeler?


Boordsteen beton Licht 100x20xZwart.


Uw voordeelprijs als aannemer: €2. Waarom kiezen voor Vandix? Vandix producten worden ontwikkeld samen met internationale . Kunstgras van Belgische kwaliteit aan betaalbare prijs (GEEN CHINA IMPORT!).


Dit product is niet uit voorraad.


Vraag prijs aan voor grote hoeveelheden. De boordsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Graag ew beste prijs per m² voor het leggen van de klinkers (22x11x8) en het plaatsen van boordstenen 100x20x6. Zeer weinig zaakwerk aangezien alles op . Gewenst bo Totaalprijs incl.


Leveren en plaatsen van nieuwe betonklinkers 22x11x boordsteen 100x20x, kleur grijs op.


De totaalprijs hiervan bedraagt.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.