jeudi 27 octobre 2016

Hoe buxus scheren

Lees hier wanneer en hoe je een buxus snoeien kunt in onder andere de vorm van een haag, . Buxus snoeien: wanneer en waarop moet je letten. Tegenwoordig tref je in elke tuin wel ergens buxus aan. Het is dan ook een plant met verschillende goede . Vanaf eind mei tot eind juni is het ideale moment om jouw buxussen te snoeien.

De tweede scheerbeurt kan dan best volgen vanaf half augustus tot halfweg . Gebruik voor het snoeien een gewone of een elektrische heggenschaar. Je wilt een buxus snoeien? Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies!


Veel mensen vragen zich af wanneer en hoe vaak je buxus het beste kunt snoeien.


Een buxus snoeien doe je tot keer per jaar. De eerste keer snoei je hem medio mei, als het .

Tips voor het snoeien maar ook planten, stekken en bemesten leest u hier. De buxus , wie kent hem niet. Zijn Latijnse matties noemen hem Sempervirens.


Hoe dieper je snoeit hoe groter de kans op verbranding. Kan je niet anders dan in de felle zon snoeien, dek dan de gesnoeide buxus onmiddellijk af met een . Skil legt je uit hoe je de buxus moet snoeien. Nu u weet wanneer u de Buxus moet snoeien, geven we ook graag nog wat tips hóe u een Buxus het beste snoeit.


Voor het snoeien kunt u een . Maar weet dat hoe vaker u snoeit, hoe voller de haag wordt.


Het mooiste resultaat krijgt . Wil u meer weten over cookies, of informatie hoe u cookies kan uitschakelen. Spuit de buxus voor het scheren een beetje nat: dan gaat het snoeien nog soepeler. Snoei je buxus drie keer per jaar, in februari, met de zonnewende en in oktober.


Het snoeien van de buxus begint al vroeg. Hoe vaak snoei je een buxus ?

Hetzelfde geldt voor het snoeien van buxus in decoratieve vormen in Engeland. U kunt het beste de buxus snoeien op een bewolkte dag, want door de felle zon kunnen de .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.